Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Meneküljek, ahogy csak tudok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meneküljek, ahogy csak tudok?

Figyelt kérdés
17 eves lany vagyok, jovore fogok erettsegizni. Harmonikus csaladban nottem fel, nagyon jo nevelest kaptam. Jo "gyerek" vagyok, rengeteg baratom van, akikre mindig szamithatok, szoval semmi okom nem lenne panaszkodni. De megismertem egy fiut, aki teljesen felforgatta az eletem. 24 eves, jokepu, nagyon rendes, van munkaja, (egy autokereskedesuk van egy haverjaval, meg mellette meg csinal valamit de azt nemtudom, mit), jol keres, szoval rendben van. Egyeduli "bokkeno" a szarmazasa : az edesapja roman, az edesanyja roma szarmazasu. Nekem ezzel semmi problemam nem lenne, abszolut elfogado es nyitott vagyok, de a szuleim. Nem tudnak a sracrol, nem merem nekik elmondani, ok nem tudnak elfogadni a szarmazasat. A szarmazasat sem, es egyeb dolgokat sem : annak ellenere, hogy igenyes, jol keres, a legnagyobb gettoban lakik Budapesten, ahol fenyes nappal is felek, de O ezt a helyet tekinti otthonanak. (Elotte Bukarestben elt, oda is jart egyetemre) Raadasul a minap, amikor arra jartam, tobb "rosszarcu" alak is megallitott, es kerdezoskodott, hogy "En vagyok-e az ..... baratnoje?" Aztan 'tanacsoltak' hogy nagyon vigyazzak vele, vagy menekuljek... Teljesen ledobbentett, hiszen olyan arcok mondtak ezt, akikre ranezni is felek, es nagyon ugy tunt, hogy nem vicceltek. Tegnap nala aludtam es este fele, a lenyeg hogy mar sotet volt, lementunk kozertbe mert nem volt tej, mindegy, reszletkerdes. O ment elol, en mogotte, bement a boltba, megtorpant, konkretan eltorlaszolt es mondta hogy maradjak itt, 10 perc de el kell inteznie valamit. A 10 percbol 40 lett, szetfagytam, feltem, olyan emberek jottek el mellettem, hogy minden percben azt hittem, most fognak leszurni, vagy valami, a lakaskulcs nala volt....Tudom, hogy ez igy nagyon zavaros, es erthetetlen, de borzalmasan ketsegbe vagyok esve. Erzem, hogy nincs minden rendben ezzel a fiuval, hogy nem tisztak a dolgai, de akarhanyszor rakerdezek, csak azt mondja, majd mindent megtudok idoben. Csak a legjobb baratnom tud Rola, aki nagyon felt es folyamatosan szajkozza, hogy hagyjam ott. Talan ez lenne a megoldas, de keptelen vagyok ra. Nem megy. Folyton hianyzik es egyszeruen belepusztulok, ha nincs velem. Nem tudom, mit tegyek......1.5 honapja ismerem, mar eloallt azzal, hogy koltozzek hozza, hogy amint leerettsegiztem, el akar venni, szuljek neki, stb. Meg a tenyeren hordoz, sose bantak meg velem ilyen jol, folyton dicser, elkenyeztet, mindent megkapok tole, amire egy lany vagyhat...Ossze vagyok zavarodva. Nem irnam, hogy ha voltatok hasonlo helyzetben, akkor segitsetek, mert valoszinuleg senkivel nem fordult meg elo hasonlo, de ha lattok valamit, amit en a rozsaszin, gettoszagu kodtol nem, es tudnatok valamit tanacsolni, nagyon megkoszonnem, es halas lennek.
2015. ápr. 4. 18:31
 1/10 opened paradise ***** válasza:
Én még a nevemet is megváltoztatnám...
2015. ápr. 4. 18:33
 2/10 anonim ***** válasza:
Szerintem ha jot alarsz ulj le vele egy asztalhoz es beszeld meg vele...ha elmondja, hogy van-e valami es tiszta a srac akkor oke, viszont ha nem vagy nem tiszta, akarmennyire is faj az lesz a legjibb ha elfelejted
2015. ápr. 4. 18:37
 3/10 anonim ***** válasza:

Írásod alapján nem tűnsz buta lánynak, csupán fiatal vagy, naiv és szerelmes, pont egy ilyen fiúba.

Gondold át saját magad, mégis mit kezdenél 19 évesen egy gyerekkel a gettóban? Az apját közben neadj'isten leszúrják, munkád nincs, szakmád nincs. Szakíts vele, amíg nem késő és nem hálóz be teljesen. Ez sem lesz könnyű, de erősnek kell lenned, és lehet támogatás is kell a szüleid, barátaid révén. Az ilyenekből könnyen kinézem, hogy utána zaklatni fognak, még megkeserítik pár hónapig a napjaid... nagyon vigyázz magadra. Ha nem akarsz bizonytalan és kilátástalan jövőt, akkor most koncentrálj az érettségire, továbbtanulásra és ne állj le ezzel a fiúval, bármennyire is szépen hangzanak az ígéretei. Ebben a "műfajban" nincsenek sikersztorik.

2015. ápr. 4. 18:38
 4/10 anonim ***** válasza:

Korábban már láttam ezt a kérdést kiírva. Akkor, ha jól emlékszem, többen arra gondoltak, amire én is, hogy maffiózó valószínűleg.

Érettségi után nem tudom, milyen terveid vannak, de szerintem ő amint elvenne, utána lekorlátozna, esélyed sem lenne tovább tanulni, dolgozni, más emberekkel (ne adj' isten férfiakkal) ismerkedni, legalábbis a "majd szülj neki gyerekeket" részből kiindulva ilyen fajtának tűnik nekem. Most persze lehet, hogy aranyos és kedves, meg kell nyernie magának, de ha képes az alvilágban lenni- márpedig nem lepne meg, ha tényleg ez lenne a helyzet-, akkor szerintem arra is képes, hogy tegye a szépet neked, amíg szükséges. És 1,5 hónapig nem olyan nehéz megjátszania magát az embernek.

Szerintem igaza van a barátnődnek. Nem a származása, nem a lakhelye miatt. Gyanús, és aki gyanús, az általában okkal az. Nem érdemes ilyen fiatalon belekeveredned ebbe, hiszen nagy valószínűséggel most még lenne esélyed (és idővel talán igényed is) tovább lépni, hiába hogy most nagyon sármos és cuki és rózsaszín vattafelhő minden.

2015. ápr. 4. 18:39
 5/10 anonim ***** válasza:

egyetértek a barátoddal és a családoddal, nem véletlenül mondják hogy hagyd ott és inkább kerüld

neked is feltűnt hogy gyanús dolgai vannak és az se normális, hogy 1,5 hónap után olyanokat mond hogy költözz hozzá, elvesz és szülj neki gyerekeket

oké, lehet neki normális abban a környezetben, de gondolom neked se az

és titkolózik, de lehet jobb ha nem is tudod miről van szó

én a helyedben hallgatnék a többiekre, csak jót akarnak neked és nagy ívben elkerülném (és biztos nem mernék egy ideig egyedül mászkálni este)

2015. ápr. 4. 18:40
 6/10 anonim ***** válasza:
Szerintem igen, ez valami nagyon szürke vagy feketezónás srác, biztosan kb. egy tucat olyanban van benne ami önmagában is öt év letöltendő. Esetleg valami biztonságos helyen próbálj meg vele beszélni (ha úgy érzed hogy nem tiszta a kép), de talán jobb ha magabiztosan megszakítod vele a kapcsolatot.
2015. ápr. 4. 18:41
 7/10 anonim ***** válasza:

Ha nagyon szereted, kitartasz mellette és elfogadod ezeket a kis 'ügyeit'. De ha nem tudnál úgy élni vele, h tudod, h mindig van vmi sötét a háttérben, akkor csak tényleg próbáld meg elfelejteni! Nehéz, senki nem mondja, h könnyű, de nem lehetetlen! Am meg a szüleiddel próbálj meg finoman célezgatni, h benned nincs egy csepp rasszistaság se, sőt! Szereted a normális embereket és micsoda kúltúrájuk van...

Semmi sem lehetetlen!! :)

2015. ápr. 4. 18:42
 8/10 anonim ***** válasza:
Ezt már kiírtad régebben,ugyanazokat a válaszokat fogod kapni most is.Ha nem bírod otthagyni,akkor mit akarsz ?
2015. ápr. 4. 18:42
 9/10 A kérdező kommentje:
Probaltam hogy par napig nem beszeltem vele, nem valaszoltam az uzeneteire, de nem ment, nem birtam ki...
2015. ápr. 4. 18:44
 10/10 anonim ***** válasza:
Persze az ilyen pasiknak van csajuk :/
2015. ápr. 4. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!