Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meneküljek, ahogy csak tudok?
Írásod alapján nem tűnsz buta lánynak, csupán fiatal vagy, naiv és szerelmes, pont egy ilyen fiúba.
Gondold át saját magad, mégis mit kezdenél 19 évesen egy gyerekkel a gettóban? Az apját közben neadj'isten leszúrják, munkád nincs, szakmád nincs. Szakíts vele, amíg nem késő és nem hálóz be teljesen. Ez sem lesz könnyű, de erősnek kell lenned, és lehet támogatás is kell a szüleid, barátaid révén. Az ilyenekből könnyen kinézem, hogy utána zaklatni fognak, még megkeserítik pár hónapig a napjaid... nagyon vigyázz magadra. Ha nem akarsz bizonytalan és kilátástalan jövőt, akkor most koncentrálj az érettségire, továbbtanulásra és ne állj le ezzel a fiúval, bármennyire is szépen hangzanak az ígéretei. Ebben a "műfajban" nincsenek sikersztorik.
Korábban már láttam ezt a kérdést kiírva. Akkor, ha jól emlékszem, többen arra gondoltak, amire én is, hogy maffiózó valószínűleg.
Érettségi után nem tudom, milyen terveid vannak, de szerintem ő amint elvenne, utána lekorlátozna, esélyed sem lenne tovább tanulni, dolgozni, más emberekkel (ne adj' isten férfiakkal) ismerkedni, legalábbis a "majd szülj neki gyerekeket" részből kiindulva ilyen fajtának tűnik nekem. Most persze lehet, hogy aranyos és kedves, meg kell nyernie magának, de ha képes az alvilágban lenni- márpedig nem lepne meg, ha tényleg ez lenne a helyzet-, akkor szerintem arra is képes, hogy tegye a szépet neked, amíg szükséges. És 1,5 hónapig nem olyan nehéz megjátszania magát az embernek.
Szerintem igaza van a barátnődnek. Nem a származása, nem a lakhelye miatt. Gyanús, és aki gyanús, az általában okkal az. Nem érdemes ilyen fiatalon belekeveredned ebbe, hiszen nagy valószínűséggel most még lenne esélyed (és idővel talán igényed is) tovább lépni, hiába hogy most nagyon sármos és cuki és rózsaszín vattafelhő minden.
egyetértek a barátoddal és a családoddal, nem véletlenül mondják hogy hagyd ott és inkább kerüld
neked is feltűnt hogy gyanús dolgai vannak és az se normális, hogy 1,5 hónap után olyanokat mond hogy költözz hozzá, elvesz és szülj neki gyerekeket
oké, lehet neki normális abban a környezetben, de gondolom neked se az
és titkolózik, de lehet jobb ha nem is tudod miről van szó
én a helyedben hallgatnék a többiekre, csak jót akarnak neked és nagy ívben elkerülném (és biztos nem mernék egy ideig egyedül mászkálni este)
Ha nagyon szereted, kitartasz mellette és elfogadod ezeket a kis 'ügyeit'. De ha nem tudnál úgy élni vele, h tudod, h mindig van vmi sötét a háttérben, akkor csak tényleg próbáld meg elfelejteni! Nehéz, senki nem mondja, h könnyű, de nem lehetetlen! Am meg a szüleiddel próbálj meg finoman célezgatni, h benned nincs egy csepp rasszistaság se, sőt! Szereted a normális embereket és micsoda kúltúrájuk van...
Semmi sem lehetetlen!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!