Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szédít vagy csak fél tőlem?
Van egy lány akit nagyon rég ismerek és többször voltunk együtt, mikor szakítottunk nem sokkal rá ismét egymás mellett kötöttünk ki. Ismét együtt vagyunk de nem járunk (Azt mondja élni akar és kifog alakulni, meghogy nem akar elveszíteni.) sokszor vagyunk együtt, majdnem minden nap.
Ma majdnem megtörtént a NAGY dolog de azt mondja, hogy zavarban van velem mert más vagyok mint a többi srác.
Szinte minden nap ő jön át hozzám és azt mondja h nem akar elveszíteni és köztünk nem lehet barátság. Akkor nem értem miért nem jár velem. Hozzá kell tenni, hogy sok kapcsolata volt és eddig a leghosszab 6 hónapos. Nagyon sok rossz kapcsolata volt és arra gondoltam lehet fél. Attól is félhet hogy esetleg otthagyom (amit nem akarok mert ő a nagy Ő)
Valaki kitud igazodni rajta? (19/F)
Nem ő 18 éves.
Szerintem az egész kapcsolat dologtól fél nem csak a szextől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!