Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit gondolsz, megérdemled,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondolsz, megérdemled, hogy legyen egy gyönyörű barátnőd?

Figyelt kérdés
2015. ápr. 3. 17:02
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Ha a személyiségen múlik, igen. Ha a külsőmön, akkor nem.
2015. ápr. 3. 17:11
 12/25 Ensam skog ***** válasza:
Tényleg nem tudom.
2015. ápr. 3. 17:17
 13/25 anonim ***** válasza:
Én úgy érzem igen, de a sors mégis állandóan keresztbe tesz nekem, lehet mégis alkalmatlan vagyok az egészre...
2015. ápr. 3. 17:20
 14/25 anonim ***** válasza:
Hiába lenne szép, ha elviselhetetlen és nem vagyok boldog vele.
2015. ápr. 3. 17:23
 15/25 anonim ***** válasza:
igen, és van is :D
2015. ápr. 3. 17:28
 16/25 anonim ***** válasza:
Igen.
2015. ápr. 3. 17:42
 17/25 anonim ***** válasza:
Igen, akivel össze jönnék az gyönyörű számomra.
2015. ápr. 3. 17:45
 18/25 A kérdező kommentje:

1. válaszoló!

Nem érdekelnek a pasik, mivel nem nő vagyok, hanem férfi.

A kérdést azért tettem fel, mert kíváncsi voltam mások önképére. A normális válaszokat köszönöm, és örülök, hogy van 1-2 kivétel, aki úgy gondolja, hogy megérdemel egy gyönyörű barátnőt. Én is így gondolom magamról.

A többieknek azt tanácsolom, változtassanak a hozzáállásukon, mert amit kimondtak, az önbeteljesítő jóslat lehet, és lehet, hogy soha nem lesz gyönyörű barátnőjük.

2015. ápr. 3. 19:33
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Én azért nem érdemlek szerintem barátnőt, mert nem vagyok hajlandó semmit tenni azért, hogy megszerezzem vagy megtartsam, sőt, még neki kéne nagyon erősen pedáloznia, ha szeretne valamit, de talán még úgy is elutasítanám. Sőt, valószínű. Ha ezek után azt mondod, hogy mégis megérdemlem azt, ami ellen én inkább még küzdök, hogy véletlenül se lehessen, míg sokaknak úgy sem jön össze, hogy vért izzadnak és kb. az egész életüket erre teszik fel - hát nagyon rendes vagy, de én akkor sem hiszem, hogy pont egy gyönyörű barátnő hiányozna a boldogságomhoz. :)
2015. ápr. 3. 19:50
 20/25 A kérdező kommentje:

Előző:

Korrekt választ adtál, jól megindokoltad, hogy miért nem érdemled meg. Evvel magam is egyetértek. Szerintem összejön azoknak, akik valóban tesznek érte. De ehhez változásra van szükség. Avval amúgy nincs gond, ha te is elvárod, hogy pedálozzon érte, az férfias.

De azért, én kívánok neked egy szép barátnőd :-D

2015. ápr. 3. 21:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!