Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek joga van tudni a másiknak?
Sokszor olvastam már itt is, nőktől, férfiaktól egyaránt (de főleg nőktől), hogy nyugodtan szexeljenek szabadon, fűvel-fával-lóval-bokorral mert azt csinálnak amit akarnak és a múltjukhoz semmi köze nincs a leendő barátjának/barátnőjének, valamint ahhoz sem, hogy hány partnerrel voltak eddig és ahhoz sem, hogy milyen extrémebb dolgokat próbáltak eddig ki.
Ez szerintetek is így van, hogy csinálhatsz bármit és azt meg sem kell említened a későbbiekben mert magánügy?
Mi a véleményetek erről?
Én úgy gondolom csak azok szokták ezt az eszmét hangoztatni akik tudják, hogy van rejtegetnivalójuk és nem merik felvállalni magukat, miközben épp az ellenkezőjét hirdetik, miszerint vagy büszkék rá vagy szóra sem érdemes.
Ha érdekli akkor lehet róla beszélni. Miért is ne. Nincs benne semmi.
Ha van párod akkor a bizalom és az őszinteség az egyik legfontosabb pillére a kapcsolatnak. Én beszélnék róla ha kíváncsi volna rá a másik. Lehet személyazonosságot nem mondanék.
Én úgy gondolom, hogyha valaki fűvel, fával lefekszik, főleg ha lány, a gerincét darálja be. Megszűnik a tartása a saját szemében, és egy idő után úgyis megbánja amit tett. Nem azt mondom, hogy fogadjon cölibátust 2 kapcsolat között, tartson egy "olyan" barátot, esetleg 2-t aki havonta egyszer eljátsza hogy "szereti".
Tüneti kezelésnek, lázadásnak jó, de hosszú távon megbánja. Mindíg! Főleg ha eljön az IGAZI.
El lehet hallgatni a dolgokat, vagy akár a szőnyeg alá is lehet seperni, de a múlt legtöbbször visszaköszön, és az nagyon fájdalmas tud lenni, ha az eltitkolt dolgok felszínre kerülnek.
Az élet már csak olyan, hogy a legtöbb ember feje felett ott lebeg Damoklész kardja ...
Engem nem érdekel pl., hogy akivel együtt vagyok, hány partnere volt előttem. Az a múlt...
A jövő az, ami fontos.
Felhozol egy igen bizonytalan állítást:
" nyugodtan szexeljenek szabadon, fűvel-fával-lóval-bokorral mert azt csinálnak amit akarnak" - ami jelenre, jövőre vonatkozik, majd mintha folytatnád áttérsz a múlt ügyeire.
Én inkább úgy látom kérdésekben, hogy valaki megismerve a párja múltját akad ki.
Az nettó marhaság, a múlt nem fog megváltozni, és jó se volt, - azért lett pár a pár.
Az ember nem arra gondol szex közben, hogy majd a következőnek , ha lesz - miként kell ezt előadni.
Olyankor az ember a partnerére gondol, őt figyeli, vele van. De majd egyszer te is tapasztalod, ne aggódj!
9#
Fogalmam sincs, hogy mit hordtál most itt össze, képtelen voltam értelmezni miről magyarázol itt, de erős kétségeim vannak, hogy akár a kérdést is megértetted volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!