Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek ebben az esetben?
Az a helyzet, van a haverom és én.
Én sokkal rendesebb vagyok, és sok lány akar velem ismerkedni. De aztán megismerik a haverom, ő inkább a csajozós, laza típus, és végül mindig azzal ráznak le, hogy legyünk barátok, és inkább a haverom érdekelné őket. És ebből az jön ki, hogy haverom már számtalan ilyen csajt megkapott, akiket én érdekeltem először. Minden nő oda van érte (magas, határozott, kigyúrt, okos), egy kalandot megér a legtöbb nőnek. Én pedig maradok a "kedves" barát szerepében, és hallgathatom este (lakótársak is vagyunk), hogy hogyan szexelnek az aktuális partnerével...
huhn ez gáz Bro!
őszinte részvétem.
szerintem fontos h te maqgad is határozott legyél, és igenis mondd a képébe a csajnak h minek kezdett veled ha most más után érdkelődik? a szobatársadnak meg megmondhatnád h ha kicsit is kedvel ne kurjon már meg minden nőt aki neked bejön, ha egy mód van rá....
Elég nehéz ügy,de mivel én sem tudok konkrétumokat,nem tudok segíteni sem.Az is lehet,hogy csak 'rossz' lányokba botlottál, és egyáltalán nem maradsz alul a haverodtól.
Küldj nekem is képet magatokról,úgy pontosabb választ tudok adni,elmondom a véleményem:) Egyébként erdélyi vagyok és 18 éves lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!