Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Külföldi srác ezt írta nekem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Külföldi srác ezt írta nekem, lefordítanátok?

Figyelt kérdés

"And pains me, because... It was not just some shit I write, I truly meant those words. Yeah, you are fucking beautiful, extremely hot, devilishly erotic, maddeningly cute, extremely clever, and likeable person, girl. Yes, you make stimulated in mind, heart, and body. I don't know why is it such a big deal or creepy. I want to know everything about you, your life, but that's just because I truly interested in you."

Nagyjából értem, de azért örülnék, ha valaki okosabb nálam megpróbálná lefordítani.

2015. márc. 31. 17:07
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

A szemeimről ezt írta:

"A small, tiny, dark island shrouded in mystery, hidden by the fog of secrecy - surrounded, hugged, well protected by deep seas, holding great treasures and hidden beauties in its depths - all of these, sealed, blocked by a seemingly impassable ring of reef. Though it protects harm from the outside, it can't protect from danger in the inside. Shuts off pain, but doesn't let in or out joy. If I were a sailor (and maybe I am), a discoverer seeking unexplored, and gripping areas, I'll try to pass the reef, through manuevering, with skill or slight force, patience or mild fierceness, and timing and acting - no matter the cost, even if I lost and ruin my ship. I'll swim if I must in the cold, cold sea at the cost of drowning and sinking into the deep. I simply must. I have to. There are so many precious things that must be revealed from the depths: unbelieviable masterpieces, idols of beauty, mindstimulating scriptures, books of knowledge and intelligence, joysprouting figurines, tales of humor and wittiness... How can someone just forbid the call of these kind of rarities? But the true gift from life, the real honor would be to run aground on that feet-never-touched-and-visited island."

Segítenétek ebben is?

2015. márc. 31. 20:35
 12/17 zsici:D ***** válasza:
Ezt le nem fordítom, mindenféle nyálas, csöpögős,, giccses ömlengés
2015. márc. 31. 20:38
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Hogy lehet a szemekről ennyi szart írni?
2015. márc. 31. 20:54
 14/17 anonim ***** válasza:
Hol lehet ezeket a csajozós dumákat letölteni? Aztán mehet a copy paste és nedvesnek a bugyik.
2015. márc. 31. 23:07
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Úgy értettem, hogy általában a túl hízelgő emberekben van egy deffekt. Tudok is erre példával szolgálni. Elkeseredettebb időszakomban megpróbáltam a facebookos társkereső csoportokat is. Ott tapasztaltam olyanokat, hogyha egy csaj keresett magának partnert, akkor tömkelegével jöttek a "s..ggnyaló" kommentek. Minden szépnek leírták, pedig nem is ismerhetik, hogy milyen. Az ilyen fazonok profilképjükön úgy néztek ki, mintha pszichopata tömeggyilkosok lennének XD. Szóval én ezt értem óvatosság alatt.
2015. ápr. 1. 07:22
 16/17 anonim ***** válasza:
hova valosi a srac? ha gondolod irj privit
2015. ápr. 4. 00:12
 17/17 anonim ***** válasza:
szarmazasilag értettem hogy milyen szarmazasu. mert ha kreol biztosan nem német. Azt egyből leterkoztam hogy kreol.. ismerős
2015. ápr. 4. 00:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!