Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a párom egy nővel?
Tini korunk óta,màr 5 éve együtt voltunk,egymàshoz csiszoludtunk,persze mi is veszekedtünk,de azért jól megvoltunk. Aztàn külföldre ment egy évre,ott kapott egy jó àllàst,havonta tudott hazajönni. A szex az,ami egyre jobban nem ment,évek óta(kb 2).Sosem kezdeményezett nàlam,ha én ràmàsztam volt valami,de ennyi. És ez egyre jobban elvette az önbizalmam. Mielőtt kiment kiprobaltam,hàrom hónapot kibírt simàn..... Ő kiment,én pedig egyetemre. Koleszba kerültem. Úgy voltam vele,ez jó lesz,lesz hiànyérzetünk,de hiàba tovàbbra se érdekelte a szex. A koleszban egy lezbikus lànyt kaptam szobatàrsnak,nem is volt ezzel bajom,hidegen hagy ki kire miolyen nemre kivàn rà.
Eltelt újabb egy év szex nélkül.Én szerettem a baràtom,kitartottam,nem csaltam volna meg.....
Egyik este leittuk magunk,és megtörtént.Lefektetett a szobatàrsam,és hagytam mert évek óta csak kiéheztettek.És isteni volt. Szó szerint megfektett mert volt segédeszköz. Màsnap kidobtam a baràtom. Amúgy ne értsétek félre,sokszor beszélgettem a baràtommal,próbàltam megoldani ezt,de ő nem volt vevő éveken àt.
Azóta többször is lefeküdtem a csajjal.
Nincs bűntudatom....
szerintem teljesen normális vagy.
több szempontbol is szompi vagy. próbáltál kitartani és megoldani a kapcsolat gondjaidat, de mikor láttad h hiába ak nem vesztegetetd már a hátralevő időd. ezt így kell csinálni
Hát ja ez nem kérdés hanem válasz is. De nem követtél el hibát.
Az már túlzottan erőltetett lenne szerintem ha az exeddel kezdenéd el megint.
Szerintem jobb hagyni és nem foglalkozni többet vele. Dehát ahogy érzed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!