Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Járok egy lányal volt neki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járok egy lányal volt neki egy baratja amiotta egyutt vagyunk mindig fel hozza miert van ez?

Figyelt kérdés
szeretem a lányt de egy kicsit idegesit hogy, mindig fel hozzam mit csinaljak?
2008. aug. 26. 18:57
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha emiatt szenvedsz, akkor küldd hozzá vissza, mert sosem fogja ezt abbahagyni.
2008. aug. 26. 19:01
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha ugy hozza fel, hogy... pl.. juj de jó hely ez, itt a volt barátommal sokat voltunk... pl.. akkor még szereti, és küldd vissza hozzá.. ha ugy beszél róla, h utálja, pl olyan szemét volt, meg stb.. akkor utálja.. és értetsd meg vele, hogy téged nem érdekel milyen VOLT a volt barátja, a jelennel törödjön és Veled, ha szeret..
2008. aug. 26. 19:52
 3/4 A kérdező kommentje:
erzem hogy engem szeret mert nekem adta a szuzeségét nem neki csak ugy fel hozza néha hogy milyen aranyos volt meg kulonféle dolgokat de velem van. én nagyon szeretem őt
2008. aug. 26. 20:21
 4/4 anonim ***** válasza:
miota vagytok egyutt azzal a lannyal????hany evesek vagytok???lehet h a lany csak azert hozza fel a volt baratjat mert azt akarja veled ereztettni h te sokkal jobb vagy csak lehet h te ezt nm vexed exre....h xokta neked mondani pl azt h:te sokkal jobb vagy az agyba vagy ugy h te sokkal de sokkal jobb vagy mint a regi baratom es o meg a nyomodba se juthat nah ha az utobbikent akkor azt jelenti h az a masik fiu sok fajdalmat okozott neki es azt h teged oxinten xeret+tenyleg jo vagy az agyba,ha az elso verzio igaz akkor lehet h ketelkedhetx abban h lehet h meg xereti azt a fiut vagy ha nm is xereti akkor nehezen tudja elfelejteni
2008. aug. 26. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!