Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még rajtam kívül olyan lány akiknek fiatalabb a párja vagy fiatalabb pasik jönnek be?
Én 22 éves lettem februárba a párom 20-at tölti a nyáron. 2 éve vagyunk együtt, szeretjük egymást minden szuper. Elején furcsa volt, de már egyáltalán nem zavaró fel se tűnik senkinek, engem fiatalabbnak őt pedig idősebbnek hiszik :)
Előtte csak velem egyidős vagy pár évvel idősebb pasik tetszettek rajta kívül egy volt még 18 voltam a fiú 16.
Páromnak pedig első szerelme 14 évesen egy 17 éves csaj volt.
én 36 vagyok,párom 28 éves-
Két éve együtt élünk,jól megvagyunk:)
Betegek! Pár év múlva meg sírtok ha majd lecserél egy 10 évvel fiatalabb HOZZÁVALÓ csinos csajra!
Azt a 33 éves nőt is megnézném amelyiknek még mindig nincs családja és azt hiszi hogy még mindig tizenéves. Aztak..va!
Az én férjem is fiatalabb, igaz nem sokkal. Már jó pár éve házasok vagyunk, nem friss kapcsolat. Pedig én alapból mindig a nálam idősebb férfiakhoz vonzódtam, ő az egyetlen kivétel. Ő viszont inkább a nála kicsit idősebb nőket szerette azelőtt is.
36/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!