Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm cigány származású,7 hónapja vagyunk együtt, és szeretném bemutatni a szülőknek, részletek lent. Ti hogy cselekednétek hasonló szituációban? Normális válaszokat légyszi ha kérhetem!
Sajnos most az ellenkezöt tudnám neked bemutatni úgy hogy hozom a hugom példáját. Cigány származásúak vagyunk. Dolgozunk. Van neki is lakása hitelmentes! Sajnáltam, mert mindig valami nyomit szedett fel! Állandóan fel kellett hozni a MI szintünkre. Nincs is ezzel gond! Csak a nyomik átestek egy idö után a ló túloldalára. Csak mire ezt felfogta addigra mar nagyon sokba volt ez mindig szegénynek.
Szóval ez nem a származás kérdése, hanem hogy milyen ember. Ennyi erövel a két nyomit elmondhatnám minden köcsög magyarnak. De ez csak általánosítás lenne. Tudor MIT mondok? És ezt az öregek mondták: lakva ismerszik Meg az ember. Szóval ha nem tud beilleszkedni akkor ennyi. De ez idö. Hozzá kell tegyem lehet segítened kell neki, mert AZT hogy nálatok hogy illik csinálni egy par dolgot azt te tudod csak , el kell neki mondanod hogy he hibázzon. Son sikert.
fehérben is lehet ilyen sőt még rosszabb is, lásd nejem
előzőtől elvált, nem lehetett gyerekük hipp hopp "befedeztem" mentségemre legyen mondva felvállaltam, majdnem az előző nevére került, költöztem 200 km-t, elvettem {elvetette magát}, majd falt nyalt hogy lakáshitelben legyek, mint adós(gyesre, gyedre nem jár nem adnak )szerencsére forintosat vettünk fel(ő verte volna magát a devizáért, szerencsére az én családomban voltak okosabbak, akik beleszóltak).
most nagy a pofája, mert kicsit többet keres (mondván ő tart el engem, ami marhára nem igaz)- nem iszom nem dohányzom, nem kefélek félre, pedig ez utóbbit 100* megtennék mások is.Már csak a gyerekem miatt vagyok vele(hálistennek ragaszkodik hozzám, mindig rászól ha hülyén viselkedik, igaz rám is -így jó ez )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!