Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretem mit tegyek?

Figyelt kérdés
Szerelmes vagyok a legjobb baratomba mar elég régóta, minden nap beszelunk naon sokat vagyunk egyutt es hat tobb mint barát dolgok is sokszor tortennek köztünk de kb 10honapja lett vege egy komoly kapcsolatank ami megviselte es most megismert egy lanyt es azt mondja kirazza a hideg tőle de nem is ismeri. Mit tegyek? Nagyon szeretem el se tudom magam képzelni nélküle vlki massal?
2015. márc. 29. 19:15
 1/2 To7ka ***** válasza:

Nem tudom, hogy el se tudod-e képzelni magad "vlki" mással. Ha csak kihasznál, mármint szexuális dolgokra barátként alkalmas vagy, de meg se fordul a fejében, hogy Veled jöjjön össze, aki hónapok vagy évek óta mellette áll jóban rosszban, és most épp fülig beleszeret inkább egy ismeretlen lányba, akkor sanszos, hogy nagyon vacak esélyeid vannak. Sőt, konkrétan ez egy eldőlt kérdés, függetlenül attól, hogy mit csinálsz.

Ilyenkor az az egyetlen járható út, ha nem a megszokottat csinálod. Nehéz lesz, az tuti, de ha magadra fordítasz időt, elveszít Téged, és Te közben fejlődsz, többet hozol ki magadból, jársz sportolni, formásabb leszel, csinosítod magad, más pasik is megkörnyékeznek, stb, akkor lehet h bevillan az agyába, h basszus elveszít Téged teljesen, pedig milyen jó nő lettél. Kb az egyetlen variáció fiúknál lányoknál egyaránt az ilyen friendzone esetén....

Ha folytatod, hogy mellette állsz és megkap Tőled bármit, testileg lelkileg, akkor sose jössz ki ebből a szerepből.. Legyén önállóbb!:)

2015. márc. 29. 19:19
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha egy másik lány feltűnik a színen akk muszáj leszel elmondani neki ha többet akarsz, de benne van a veszély hogy a barátságotoknak is vége lesz
2015. márc. 29. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!