Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit mondjak hogy ne törjem össze a szivét?
Figyelt kérdés
valaki nagyon szeret és én is szeretem nagyon,de csak mint barátot,hogy mondjam el neki?:S2010. febr. 17. 21:24
1/9 anonim válasza:
Pont így ahogy leírtad a kérdésben.
2/9 anonim válasza:
pont így. Én is szeretlek téged, de csak mint egy jó barátot. Miért akarsz magyarázkodni, mesét mondani mellé? Így is úgy is rosszul fog neki esni és nehezen fogja elfogadni. Ültesd le és így röviden és tömören mond el neki.
3/9 anonim válasza:
Ezt akárhogy is akarod neki elmondani, így is úgy is fájni fog neki.
Mondd el neki diszkréten, akkor azt fogja gondolni, h őszinte vagy és tiszteled annyira, hogy ezt elmondd neki.
Sok sikert!:*
4/9 anonim válasza:
Hát, ha elutasítod, bármilyen kedvesen is tedd azt, a szíve össze fog törni. Ez tapasztalat. A legjobb, ha őszinte leszel hozzá. Mondd meg neki, hogy csak barátként tudsz rágondolni. Ezt tartsa tiszteletben, ha nem megy neki, akkor tartsatok szünetet. Ismerem a helyzetet, voltam már mindkét szerepben... Sajnos.
5/9 anonim válasza:
rúgd tökön, hatásos;) sok sikyt;)
6/9 anonim válasza:
csak a tényeket ne vetíts neki hulyéségeket ugy is rá lehet jonni 21/f
7/9 anonim válasza:
Mond el neki a tényeket, és ha tényleg szerelmes beléd, készülj fel, hogy ez a kapcsolatotok végét fogja jelenteni. Mert az már kínzás, hogy ő még mindig szerelemes beléd, te meg barátként kezeled. Te beszélgetsz vele, ő meg meg fog őrülni érted, és mindig reménykedni fog. Én is csak akkor fogtam fel, hogy vége, mikor bejelentette a csaj az eljegyzését valaki mással. Na akkor a mosolyom nem volt őszinte... :-)
8/9 anonim válasza:
hát.. ha a háta mögött lesz*ptál valakit, akkor vszeg nem akar többet látni.
Ha nem az a csaj vagy, akire gondolok, akkor sztem sehogy. Mondd meg neki, hogy neked ez így nem nagyon jön össze, és egy darabig hanyagold.
9/9 anonim válasza:
A fájdalmat csak úgy kerülheted el, ha egy ideig jársz vele szánalomból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!