Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok egy párnál a 25-30 cm különbség magasságra?
én 158 vagyok párom 185..akkor most ez gáz?:D
már mindegy..elvett feleségül...
hallod ba$zki 170 felett vagyok és van egy srác aki rohadtul tetszik nekem és kisebb nálam jó pár centivel, na akkor most ez a ciki vagy a te eseted:D? és én mit csináljak ha teljesen megőrülök a fiúért:'(? aki ráadásul vagy 3 évvel idősebb is mint én x)
15/Ł
a csajszim és barátnői társaságunkban volt ez vita téma egy estén át az alléeban / feltettem ezt a kérdést nekik innen /, és konkluzióként azt mondták, hogy általában azok a csajszik akik magas vagy magasabb pasit akarnak /és általában/ , azoknak az a téves gondolatviláguk van , hogy a magasabbak erősebbek , netán okosabbak minden tekintetben . Azt mondták , hogy azért tévedés ez , mert a tapasztalatuk szerint / 30 -40 év közöttiek / a magasabbak sokkal fáradékonyabbak , nem annyira mozgékonyak , és egyáltalán nem erősebbek ,főleg a szexualitásuk terén nem olyan teljesítő képesek mint a normál méretű pasik . Ja.. és azt is mondták , hogy több a nagyobb farkú érdekes módon a rövidebb manusoknál .A legnagyobb sajnálatomra hangzottak el ezek , mivel 182 vagyok , de megnyugtattak hogy én még normálnak számítok . De most már kétségeim vannak :))/
hozzáteném , hogy orvosilag még az is sújt minket , hogy az átlag magasságtól felfelé pasik nők hamarabb is halnak meg .
szóval szar egy estém volt ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!