Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan javítanátok ki egy ilyen hibát? (Bővebben lent)
Szóval ismerek egy lányt kb. fél éve. Ennyi idő alatt nagyon jóban lettünk és igazából pár nap alatt nagyon megtetszett nekem a lány. Mikor ezt én el akartam neki mondani, összejött egy sráccal, akivel jóban is vagyok. Így nagy nehezen félre bírtam rakni ezeket az érzéseket, de tudtam, hogy egy kicsi dolog kell ahhoz, hogy ezek az érzések fellobbanjanak bennem. Na most ez egy hete meg is történt, amikor elmondta, hogy szakított a barátjával. Én viszont elhatároztam, hogy most nem húzom az időt, tehát egy héttel később én ki akartam neki tálalni. Ez nem nagyon jött össze, mert abban a társaságban, ahol voltunk csak én tudom rajtuk kívül, hogy szakítottak és ők ezt így is akarják, tehát egymással voltak végig úgy, hogy közben velem beszélgettek. Így természetesen a tervemnek lőttek stb. Most viszont lehet, hogy hetekig nem látom, így minden haverom azt mondta, hogy akkor ezt facen intézzem el, ne húzzam az időt. Leírtam neki, hogy nagyon tetszik nekem, meg minden, erre ő annyit írt, hogy nem zavarja. És pontosan ezért nem akartam facen elintézni ezt...
Nem utasított vissza, de... Ti mit csinálnátok ebben a helyzetben? Arra gondolok, hogy amikor élőben beszélnétek vele, mit mondanátok ezek után?
Tévedsz abban, hogy a "hiba" ott kezdődött, hogy leírtad FB-n, hogy tetszik Neked. Az első mondatodban ott az első hibád. Jóban lettetek, nagyon megtetszett, mire léptél volna bepasizott. Szerinted, ha jóban lesz egy lány egy pasival, akkor neki hány hónap kell, hogy eldöntse, mit akar? Eldöntötte. És összejött valaki mással. Az szuper, hogy félreraktad az érzéseid, de nem jössz ki a szánalmasan nyomulós friendzoned pasi kategóriájából sehogy. Szépen megvárod amíg szakítanak, utána azonnal megint ott vagy és próbálkozol...
Na és erre tettél rá egy lapáttal, hogy ezt sikerült online. Ezt nem lehet kijavítani, illetve ki van javítva, hisz nem zavarja a lányt. Ugyanazon a szinten vagytok, mind eddig voltatok, Te ugyanannyit jelentesz neki, és pont ugyanannyi esélyed van nála. Kb semmi. Foglalkozz magaddal, ismerj meg más lányokat, és legyél boldog. NE legyél ott Neki mint 2. pasi aki imádja, és ezzel elég önbizalmat ad az életéhez. Gondolj bele, mennyi netceleb van, ez egy fontos dolog a lányok számára, hogy legyen egy imádói kör (az ilyen típusú lányoknál). Lépj ki belőle, hagyd rá teljesen, és ha hatalmasat változol, ha elveszít, és közben előnyödre fejlődsz, akkor megkaphatod.
HA és amennyiben NEM akarod megkapni Őt, és nem róla szól az életed. Magadról szóljon, ismerkedj!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!