Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti ilyen esetbe már szakítottatok volna a barátotokkal?
Nem akarok beleszólni a kapcsolatukba és tudom hogy nem rám tartozik ez a dolog de nagyon zavar engem az egyik barátnőm kapcsolata.
Már 1 éve együtt vannak és azóta egyetlen egy fiúval se beszélgethet a lány. Megfenyegette hogyha a facebook jelszavát nem adja meg neki akkor szakít vele. A lány meg adta neki és azóta a fiú folyton azt nézegeti hogy kivel mit beszél. Volt már rá pár olyan eset amikor beszélt egy fiúval a lány és akkor egyből kitört a nagy balhé. Folyton balhéznak talán napiszinten mert a lány beszél mással. Suliban is folyton együtt vannak és a lánynak megtiltotta azt hogy mással legyen csak is vele lehet meg az ő haverjaival. Amikor összevezsnek akkor folyton ler*bancozza, lek*rvázza és leköcsögözi. Van olyan amikor megüti vagy rángatja. Ti ilyen esetbe már szakítottatok volna?
Házi nyúlra nem lövünk....
Az a gond h szakítás után is megszívná mert megadta a jelszavát...Szerintem ki kéne törölnie azt a facebookot sunyiba.Mindenkit kitörölni minden képet kitörölni és csinálni egy másikat úgy hogy a fiú ne tudjon belemenni és visszaélni dolgokkal.Bár ki tudja azóta mennyi kéept mentett le v beszélgetést...
Megütni egy lányt...már itt elásta magát teljesen és be is temette magát...
Az a gond h egy iskoláról van szó mert ott lesz mindig és ki tudja mivel támadhatja hátba...hazugsággal vagy bármivel amivel megalázhatja a lányt a fiú...
Érdekes kapcsolat.Nagyon buta lehet a kislány...
A fiu meg egyszerüen undorito,ki akar ö lenni az apja vagy élete értelme!? Komolyan nem értem ezeket,de én max még 1évet adnák a kapcsolatnak(de kivagyok én,hogy ezt megmondjam Ooo),de nem lesz hosszu szerintem ha normális is valamennyire a 2 közül az 1ik.
Sajnos nem sokat tehetsz,amíg a lány nem gondolja úgy...
Próbálj meg rávilágítani, nem ilyen egy normális kapcsolat, ez az ember nem szereti, a szerelem nem ilyen ,egyre rosszabb lesz csak sajnos.
Légy támasza a lánynak, amikor eljön az idő legyél mellette,nem lesz jó állapotban.
Esetleg neten mutathatsz neki dolgokat a bántalmazó kapcsolatokról, de ne erőltesd, csak óvatosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!