Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek honnan sejthetem, hogy a csoporttársam is azt érzi irántam, amit én iránta?
Hát ha nem tévedek a jóember személyiségét illetően, akkor a következő lépések segítségével támadd meg:
1. ejts meg egy utalást az érzéseidre
(reakciótól függően reagálj te is. próbálj természetesen beszélni)
2. ha nem érti az utalást, mondd ki konkrétan az érzéseid. két lehetőség következik: vagy nyert ügyed van, és pozitív választ kapsz, vagy bizonytalankodni kezd, netán visszautasít.
3. ha a 2. lépésre negatív reakció érkezett, ismételd a 2. lépést a pozitív válaszig vagy amíg meg nem unod. (lényeg az, hogy az első néhány esetleges elutasítást tudd be gátlásosságnak. ha van nála esélyed, valószínűleg bánni fogja, hogy nemet mondott és elszalasztotta a lehetőséget. ha rájön, hogy nem szalasztott el semmit, még egyszer nem fogja elkövetni ezt a hibát. remélhetőleg.)
az introverzió bizony kemény dolog.
dr Csődtömeget olvashattad, aki bármit megtenne, ha azt a sokszáz nemet akár csak egy igenné változtathatná
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!