Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyen fiú tényleg csak barátságot akar? Célozgassak?
Még 13 éves koromban nagyon megtetszett egy nálam 1 évvel idősebb fiú. Utána ugyanabba a gimibe mentem, mint ő és egyre jobban belezúgtam. Nem csak én, más lányok is, mert népszerű volt, nagyon helyes és magabiztos, elég sok lánnyal volt együtt "úgy".
De sosem beszéltünk, engem észre sem vett.
Januárban voltunk egy bulin (a vicc az, hogy sok közös barátunk van) és ott én eléggé berúgtam, de ő józan volt (pedig mindig fordítva van ez). Este 11-től végig mellettem volt és senki nem értette, hogy miért, mindenki azt hitte, hogy meg akar... Még én is.
Azóta nagyon jóban vagyunk, reggelente ő jön értem, együtt reggelizünk, kávézunk, voltunk síelni is kétszer, sőt, még vásárolni is együtt járunk. Azt hittem, hogy azért ilyen, mert akar valamit. De nem lép semmit, pedig bőven lenne rá alkalma.
Lány barátja meg még sosem volt, csak fiúkkal volt jóban eddig, lányokkal más miatt beszélgetett...
(Én 17 vagyok, Ő 18)
"Lány barátja meg még sosem volt, csak fiúkkal volt jóban eddig, lányokkal más miatt beszélgetett."
Megtaláltad Mr tökéletest csak kicsit MELEG a helyzet ha fiúkkal van a drágám. :DD
Miért lenne meleg?? :D
Nem éppen olyan, meg a haverjai sem...
Írtam, hogy a lányokkal csak a szex miatt barátkozott. Amúgy csak fiú haverjai vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!