Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Valentin-napkor írtam a volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kateamstrong kérdése:

Valentin-napkor írtam a volt pasimnak egy köszöntő emailt és ő még csak meg se köszönte? Szerintetek bunkó volt?

Figyelt kérdés
2010. febr. 17. 17:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Nekem is kívántak boldog Valentin napot a barátnőim is (lány vagyok), tehát nem hiszem, hogy ez akkora baj volna, ha nem csak a szerelmedet köszöntöd föl.

De így, hogy az exed... így eléggé gázos, tényleg.

2010. febr. 17. 17:41
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
sztem baromira feleslegesen írtál neki, kinem állhatok az ilyen ragaszkodó exeket....valszeg ezért nem írt. nemazért mert bunkó.
2010. febr. 17. 17:42
 13/15 anonim ***** válasza:

Szerintem hülye ötlet volt írni... Valld Be magadnak, hogy azt vártad, hogy elkezdődhet valami ettől, és most szarul esik , és sértve érzed magad, mert nem köszönte meg.. .(jelzem én lehet, hogy el sem olvastam volna ) De az is lehet, hogy szándékosan nem reagált semmit, hogy megsértődj, és talán hamarabb túl leszel az egészen.

Szal egy életre tanulság: Ex-nek ne küldj Valentinnapi köszöntést.

2010. febr. 17. 17:43
 14/15 A kérdező kommentje:

reménykedtem az igaz, de szerintem illő lett volna megköszöni

a barátnőimnek is írtam, sőt szinte minden exemnek és ők megköszönték

2010. febr. 17. 17:58
 15/15 anonim ***** válasza:

1.kérdés:Miért írtál neki???Az ember nem szokott hátra nézni.Ha valami elmúlt annak oka van.És az elég hogy ne keresd többet.

2.kérdés:Mi az a valentin nap?Talán egy buta amerikai mesterségesen -pénszerzés miatt-gerjesztett hagyománynak nem nevezhető nap?Te magyar vagy,itt Bálint nap van és nem jelent semmi különöset.

2010. febr. 17. 19:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!