Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valentin-napkor írtam a volt pasimnak egy köszöntő emailt és ő még csak meg se köszönte? Szerintetek bunkó volt?
Nekem is kívántak boldog Valentin napot a barátnőim is (lány vagyok), tehát nem hiszem, hogy ez akkora baj volna, ha nem csak a szerelmedet köszöntöd föl.
De így, hogy az exed... így eléggé gázos, tényleg.
Szerintem hülye ötlet volt írni... Valld Be magadnak, hogy azt vártad, hogy elkezdődhet valami ettől, és most szarul esik , és sértve érzed magad, mert nem köszönte meg.. .(jelzem én lehet, hogy el sem olvastam volna ) De az is lehet, hogy szándékosan nem reagált semmit, hogy megsértődj, és talán hamarabb túl leszel az egészen.
Szal egy életre tanulság: Ex-nek ne küldj Valentinnapi köszöntést.
reménykedtem az igaz, de szerintem illő lett volna megköszöni
a barátnőimnek is írtam, sőt szinte minden exemnek és ők megköszönték
1.kérdés:Miért írtál neki???Az ember nem szokott hátra nézni.Ha valami elmúlt annak oka van.És az elég hogy ne keresd többet.
2.kérdés:Mi az a valentin nap?Talán egy buta amerikai mesterségesen -pénszerzés miatt-gerjesztett hagyománynak nem nevezhető nap?Te magyar vagy,itt Bálint nap van és nem jelent semmi különöset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!