Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az európai pasik tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az európai pasik tényleg sokkal szarabb emberek mint a mindenben szent arab pasik?

Figyelt kérdés
2015. márc. 27. 12:37
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez olyan dolog, hogy aki arabbal találta meg a számítását annak mindenki gyökér csak az arab a csodálatos. Aki kínaival az azt, aki etióppal az azt aki eszkimóval az meg azt isteníti. Aztán ha csalódás éri akkor meg majd fordul a kocka.és lehet anyázni egy újabb közösséget egy barom miatt. Éljen az általánosítás :)
2015. márc. 27. 12:58
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

A háborúsdihoz: Nézzünk végig a történelmen.. mondjuk lehet, én tudom rosszul, hogy az Adriai tengertől északkeletre kis hazánk felé is voltak olyan dolgok amik a háború kategóriájába tartoznak, de ha mégsem akkor bocs nem szóltam....

Az arabokkal tényleg jól lehet beszélgetni, vannak ismeretségi körben, melóhelyen. És kedvesek is. Mindez néhány nőt el tud kápráztatni.

A csóróbbja között van olyan aki előadja, hogy az ő családja milyen befolyásos volt otthon, de elüldözték. Jó esetben ezért csak szexet akar, rosszabb esetben állampolgárságot, még rosszabb esetben a megszerzett állampolgárság után viszi a család vagyonát (több ilyen esetet hallottam-láttam). Állítólag az ilyeneknek iskolák vannak kint, úgy mint itt a PUA képzés, kifejezetten mit mondj, hogy viselkedj az európai nővel ha feleséget keresel. Ez lehet urban legend is, de ki tudja...

Azt el tudom képzelni, hogy ha a nő gazdagabb/befolyásosabb családból származik akkor meghatározhatja, hogy legyen-e több felesége a férjének. Csakhogy.. egy olyan társadalomban ahol a többnejűség tulajdonképpen státuszt ad hogy mondja egy nő, hogy "apukám neked itt lent a helyed az egynejűségben?" Szóval úgyis azt mondja, hogy legyen csak több nejed, legfeljebb azt tudom elképzelni, hogy (mint japánban is volt az első feleség) beleszólhat, hogy ki kerüljön be a házba, illetve a nők közötti dolgokat szabhatja meg.

Végül pedig ez tényleg buta általánosítás. Arab is lehet rendes, lehet, hogy itt élnek életük végéig normálisan, míg európai is verheti agyon az asszonyt.

2015. márc. 27. 13:18
 13/20 A kérdező kommentje:
Az általánosítás sajnos nem az arabokra lenne a lényeg hanem a csaj mondta,hogy az összes európai pasi idióta.
2015. márc. 27. 13:32
 14/20 A kérdező kommentje:
Egyébként az általánosítást meg is lehetne fordítani,pl az európai nőkre.
2015. márc. 27. 14:00
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Ahha, melyen vallasosak. :)

Ahol meloztam az osszes szoke europai csajnal beprobalkoztak, tok mindegy hogy otthon volt az asszony meg az x gyerek. Amikor bort ittak akkor direkt bogrebe kertek, nehogy a tobbi "melyen vallasos" haver meglassa hogy mit isznak.

A vallasukat tokeletesen hasznaljak takarozni azok ellen a dolgok ellen amit nem szeretnek, pl ramadankor nem dolgozok, mert faradt es kimerult vagyok, stb. Ami nekik epp jo azt rohadtul betartjak, amugy meg ossze-vissza kamuznak, isznak, csajoznak.

2015. márc. 27. 17:21
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Én török pasi vagyok és én mondom török létemre ,hogy az arabok nem megbízhatok!
2015. márc. 27. 19:34
 17/20 A kérdező kommentje:
Hát a csaj tudja,bár a furcsa nekem az,hogy azt mondta minden pasi szemét neki többet nem kell pasi,de volt arab barátja vagyis akkor abban is csak csalódhatott ha egy pasi se kéne neki.Na meg azt is mondta hogy az arab kultúra nagyon jó,lehet egyszer ki költözik,és arab férje lesz.Hát én azt mondom egészségére,hogy a mai csajok mindent elhisznek.Sőt szinte keresik a rosszat.
2015. márc. 27. 21:17
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Arabban sose bízz meg!! csak a baj van velük...
2015. márc. 27. 21:30
 19/20 A kérdező kommentje:
Mindegy,a csaj tudja,ha neki arab kell egészségére,de vannak normális emberek az európaiakban is.
2015. márc. 27. 21:48
 20/20 A kérdező kommentje:
Megszállott csajok mennek majd az ISIS hez,mert nagy a fejetlenség arrafelé :D
2015. márc. 28. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!