Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől függ hogy egy pár tagjai összeillenek e?
Számít e a külső, vagy a hobbik, szokások? Vagy mi a döntő amiből látható hogy összeillenek?
És lehet e úgy jó és hosszútávú egy kapcsolat hogya a felek nem illenek össze?
Mondok példát. Egy 17 éves lány aki tipikus jókislány. És egy 17 éves fiú aki rossz tanuló, motorozik és csak a gép és a haverjai érdekli ( persze a lányon kívül)
Még ilyen különbségek mellett is összeillhetnek, vagy nem?
Eddig egyik sem stimmel. :D Nem én vagyok a fiú, és nem is akarom felszedni a srácot mert már több mint fél éve együtt vagyunk nagy boldogságban és szeretésben. :D
Csak amikor megtudták hogy együtt vagyunk akkor sok elkerekedő szemetek és kínos vigyoroat kaptam válaszul. :D
És ezért elgondolkoztam egy pár napja. Eddig nem érdekelt más véleménye. és ezután sem nagyon fog, csak meg szeretném érteni.
1nek mondanám hogy nem igazán hiszek a horoszkópokban. :D Néha vicces, de ennyi. Bár ha ez mond bárkinek bármit akkor a srác halak én meg szűz.
Nem tudom honnan indult a félreértés NEM ROSSZ, csak rossz tanuló. Sosem bántana.
Persze. Ömmm... talán annyi hogy cigizik, de ettől még senki nem lesz rossz. :D Inkább vicces és bolondos. Általában a középpontban akar lenni a hülyeségeivel, de ettől függetlenül velem bármikor képes komolyan beszélni.
Eddig nagyin rá volt függve a gépére 0-24ben is akár, de amióta együtt vagyunk lényegesen kevesebbet foglalkozik vele. ( sosem helyezi elém)
Semmit nem tart cikinek amit csinál még akkor sem ha tényleg nagyon az. :D Nem mindig tudja hol a határ ha valakit úgymond megviccel, idegesít.
De amúgy velem kedves, megértő és figyelmes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!