Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan felejtsem el az exem?
én ilyenekhez nem értek szóval keresgélj
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Ezen túl kell esni, ez sajnos már csak így megy. Ez igazolja, hogy valós érzelmek fűztek téged hozzá.
Aztán, ahogy telik az idő, könnyebb lesz, kezded "kívülről" látni a történteket, és őt is. Objektívabban, szerelem nélkül.
És egy napon elmúlik, és újra teljesnek fogod érezni az életedet, egyedül is.
El kell fogadnod, hogy ennyi volt egymással a dolgotok az életben. Ez nehéz. Ha sikerül, minden könnyebb lesz.
Én az első, 1 évig tartó szerelmemet 2 évig gyászoltam, az első , fél évig tartó párkapcsolatomat közel egy évig.
De vannak, akik szerint a normális gyászidőszak a kapcsolat időtartamának a fele.
De ez nagyban függ az érzelmek mélységétől.
Lényeg, hogy igen, próbáld elfoglalni magad, ugyanakkor éld meg a gyászt is, ne félj tőle, mert csak így léphetsz tovább sérülés nélkül.
Az 1. vagyok, na akkor néhány tanács:
- Ha eddig nem tetted volna meg, szakítsd meg vele a kapcsolatot! Tel.szám törlés, FB-n tiltás stb. Ugyanígy azokat a dolgokat, amiket tőle kaptál dobd ki, vagy dobozold el. Ha nem teszed meg ezeket, akkor gondjaid lesznek, mert tovább fogod táplálni iránta az érzéseket.
- Amint mondtam foglald le magad! Például legyél barátokkal, beszélgessetek, és csináljatok valamit, pl biliárd/videójátékozás. Ezen kívül tűzz ki magad elé célokat! Ez is segít abban, hogy ne rá gondolj.
- Idővel, ha úgyérzed készen állsz rá, ismerkedj másokkal!
2 évig gyászolni egy 1 évig tartó szerelmet? Basszus, ez nagyon durva... Hogy tudtál 2 évig egy olyan embere gondolni/foglalkozni vele, aki nagy ívben tett rád?
Feltételezem a fent említett tanácsok hiánya miatt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!