Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Itt a tavasz! A pasitokba nem bújik bele ilyenkor a kisördög kicsit?
Szia!
Bevallom, én 2 évvel vagyok idősebb, de soha nem volt egy párommal sem ilyen gond.
Életemben egyszer értem meg, hogy megbeszéltük, este programunk van. Előtte lement a régen látott cimborákkal inni, és nem jött haza csak éjfél után matt részegen. De másnap és részegen is a bocsánatomat kérte.
Szóval én azt mondom, hogy aki ennyire függ a saját baráti társaságától, ott valami nem működik rendesen.
Ilyenkor minden pasiba belebújik a kisördög, nem kell ebből nagy ügyet csinálni. Ha szeret téged, akkor úgyse fog megcsalni, akárhány csinos lány veszi is körül.
Ha elmegy a haverjaival kocsmázni, bulizni, az nem azt jelenti, hogy leszar téged. Kell neki egy kis élet rajtad kívül is, nem lehetnek az emberek 0-24-ig csak a párjukkal, különben megőrülnének.
28 éves nőként nekem azzal nincs semmi gondom ha egymás nélkül megyünk el valahova. Ő is mehet inni a haverokkal és táncolni mással. Megbízom benne. Főleg ha társaságban van. Amiről 2 ember tud az sokáig nem marad titokban.
Nekem ott vannak a csajos napok.
Ez tök egészséges. Néha neki is kell olyan nap amikor nem kell rád figyelnie. Teljesen más az ember a párja jelenlétében és más amikor csak haverokkal van. És kellenek ilyen lakalmak, napok is.
Én a gondot abban sokkal inkább látom amikor megbeszéltek valamit (pl évforduló ünneplése) és azt nem tartja meg. Mert feluszították a haverjai... ez ezért veszélyes, mert mi van ha mondjuk durvább dologra uszítja, mintha egyszerűen nem megy el veled ünnepelni? Pl verjen meg, hogy tudd ki az úr a házban?
Sajnos elég sok ilyen történetet ismerek. Aki ennyire befolyásolható ott komoly kapcsolatról nem lehet beszélni, tehát te csak addig leszel a nője amíg a haverok jól fel nem hergelik. :/
Alkoholizal: már nem lennék vele együtt.
De aki ekkora érzelmi és sima aberralt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!