Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Féltékenyek lennétek? Ha arra gondolok, hogy találkoznom "kell" a nővel elkap a féltékenység.
Páromnak elég nagy a baráti társasága.
Elmesélte, vagyis kihúztam belőle, hogy régen az exe barátnőjével jóban volt,mivel a nő is a baráti társaságukba tartozott.
AMikor párom és az akkori barátnője szakítottak, volt szó róla hogy összejön a havercsajjal,tetszettek egymásnak, de sosem történt köztük még egy csók sem.
Igaz régen volt, és nem beszél a nővel, plusz amióta együtt vagyunk cska én létezem neki..de félek,
AZ egyik srácnak nemsokára lesz egy szüléinapi partyja, és a párom mondta hogy menjünk el...kicsit vonakodok a dolgotól,félek hogy a havercsaj is ott lesz.
Párom mondta hogy semmi okom féltékenykedni,nem történt köztük soha semmi.
De félek,hogy találkoznom kell a nővel. Persze tudom ismeretlenül nem itélünk...de nem akarom megismerni. Zavar ha néha szóba kerül, elkap a féltékenység.
Páromnak rosszul esett,hogy sosem kisérem majd el a haverjai közé,mondván hogy félek a SEMMITŐL.
De szerintem kicsit érthető az aggodalmam.
Csajok, ti mit tennétek?
Elmennétek a párotokkal? Egy kis smink, és lazaság és lesz ami lesZ?
köszi Neked is utolsó!
Igen igazatok van, nem vagyok normális, csak amikor felkapom a vizet és kombinálok akkor nehéz tisztán látni a valóságot és nehéz reálisan gondolkodni.
Most attól félek,hogy ugye én aznap amikor a buli lesz dolgozom...és a párom elmegy nélkülem =hazudik nekem.
Nos nem mutattam ki ezt az aggodalmamat, csak kedvesen annyit mondtam neki, hogy gondolja át, ha egyedül szeretne menni megértem, ha pedig azt szeretné hogy elkisérjem szóljon időbe, hogy tudjak cserélni a váltótársammal-láttam hogy elmosolyodik és bólint
Tehát szerintem jólesett neki a laza kedvességem.
Úgy döntöttem, hogy megvárom mit szeretne... ha azt akarja hogy menjek vele, akkor ám legyen! :)
"Felveszem a kesztyűt" kicsit kicsípem magam (úgyis sminkes vagyok) egy laza de csinos smink... és édes mosoly...és mivel úgyis azt szereti, ha el sem mozdulok mellőle ezt fogom tenni :)
Inkább összehaverkodok a pasikkal, abban jobb vagyok :)
Nem történt semmi.
Mivel el sem mentünk...azt hiszem találtunk más programot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!