Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket ez zavarna vagy én túlzok?
aladár: nagy kaland, ha magától tudja.. az egyik barátnőm két hét múlva is el tudta szórol szóra mondani a pasijával történt fél órás beszélgetésüket, akkor miért ne jegyezhetné meg valaki az exe szülinapját??? Az valamikor fontos volt, beépült a tudatába, kész.
Kérdező: szerintem nem nagy kaland egy faces köszöntés. És bocs, de ezeket sosem értem, miért probléma, hogy valaki normális/kedves az exével? (amennyiben amúgy nem gyanús a dolog, mert az megint más tészta..) Miért baj, ha valaki normálisan válik el az előzőtől és gondol rá utána is? Miért nem inkább öröm, ami azt vetíti előre, hogy ha szét is mentek akkor az valószínű normálisan fog zajlani és utána is marad mindkettőtöknek valaki akivel szép emlékek voltak és akire esetleg lehet számítani?
Én 10 évvel ezelőtti exemet kértem most meg, hogy hozzon el valamit autóval. Ha neki van valami üzleti lehetőség akkor rögtön szólok neki. És a jelenlegi párommal is "jóban" vannak. Nem imádják egymást, de mindkettő normálisan viselkedik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!