Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Na akkor ez most, hogy is van, kérem szépen?
A nyelveddel simogatod az ő nyelvét. Nekem anno ennyit mondtak...
Finoman. Körkörösen.
Először szerintem puhán, finoman az ajkait kellene az ajkaiddal puszilgatni/csókolgatni. Aztán érezni fogod amikor ő is nyit, és akkor a nyelveddel a nyelvét simogatod.
Kérem ne szóljon be senki! Egy verzió :) Majd ő eldönti h kiét alkalmazza. :)
szerintem úgy a jó hogy nagyon kívánsz vkit sexuálisan, és ak lecsókolod és élvezed a percet, amikor merevedsz/nedvesedsz közben. ilyennek kell lennie. nem az h szeretlek ezért most azonnal csókolózunk közbe a szánk is büdös, eső van, hideg van, menyjünk már be,
kellene 1 kis hangulat.
Szíves.
Még annyit, hogy az irányt persze változtathatjátok.
Probléma lehet, ha ő teljesen máshogy csókol: találkoztam olyannal aki nem nyitotta a száját... és nem tudtam "bemenni". Ekkor pl. kérd(ez)d meg, hogy kinyitná e jobban? Van e kedve kipróbálni a te módodat?
Én megmondtam neki, hogy nyissa jobban.
Aztán lehet, hogy a fogatok is koccol. Ekkor tudni fogod, meddig "menjél be".
Sok sikert!
1 LASSAN, DE BIZTOSAN
A pasik állítják, hogy a kevesebb néha több, a csókban is. Ne a mennyiségre gondolj, hanem inkább nyelvmunkára és minőségre. ÍME A LÉPÉSEK:
Amíg a csók be nem indul, tartsd nyitva a szemedet.
A fejedet hajtsd az ő fejével ellentétes irányba, de csak egy picit.
Amint összeért az ajkatok, lassan csukd be szemedet.
A felső ajkad az ő felső ajkán kívül legyen, az alsó ajkad pedig az ő alsó ajkán belül - vagy fordítva.
Az orrodon vegyél levegőt.
Még ne használd a nyelvedet, csak érzed az ajkai puhaságát és melegségét.
Finoman harapd meg a felső ajkát.
Ismételgesd a lépéseket, hogy elmerülhess e finom csók érzékiségében.
2 MINDENT BELE!
Ez már az a csók lesz, ami nemcsak ingerel, hanem eggyé is forraszt. Amikor a nyelv is belép, az olyan, mintha a paradicsomba lépnél be.
ÜGYELJ A FOKOZATOSSÁGRA!
Kezdd az előző csókhoz hasonlóan, amikor csak az ajkaitokkal játszotok.
Told előre a nyelvedet, de még ne tedd a szájába, csupán az ajkait nedvesítsd be.
Ne hagyd, hogy a nyelvét a szádba dugja – te irányíts!
A tetőponton érintsétek össze nyelveteket, és úgy mozgasd a szájában a nyelvedet, mintha fagyit nyalogatnál.
Váltogassátok a nyelves és a nem nyelves csókot.
Hatolj beljebb a nyelveddel, gyakorolj erősebb nyomást az ő nyelvére, és végezz körkörös mozgásokat.
Képzeld azt, hogy kincset keresel a szájában, amit a nyelveddel kell megtalálnod.
Ilyen heves csók után lassan válj el a szájától.
3 CSÓK EXTRÁKKAL
Az igazi csók több két száj, ajak és nyelv összeolvadásánál. A kreativitás és az érzékiség fontos szerepet játszik benne! NÉHÁNY APRÓ TRÜKK, AMELYEKKEL MÉG JOBBAN FEL TUDOD DOBNI A CSÓKOT:
A legtöbb fiú imádja, amikor egy lány körbefonja a karjával a nyakát, vagy a hajában turkál.
Ha a szemedből is azt olvashatja ki, hogy a csókját akarod, akkor még jobban vágyik rád.
Csókold őt a fülénél és a nyakánál is.
Simogasd – vagy csak érintsd meg – az arcát.
Csók közben tedd a kezedet a kezébe.
Nagyon szívesen! :)
Ha érdekel még pár trükk írj nyugodtan, szívesen segítek.
N
"Finoman harapd meg a felső ajkát."
:D
Szerettem harapdálni finoman.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!