Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A baratom most mondta el, hogy gyereke van. Osszetortem. Mit csinaljak? :- (
Mar nagyon regota el akarta mondani, de nem ment, nagyon sok hatter story miatt. 2 eve vagyunk egyutt, benne talaltam meg az igazit, tole akartam gyereket.
Szakitottak egy csajjal mert egy idiota volt, bantalmazta, zsarolta... aztan felbukkant par ev mulva es bocsanatot kert mindenert es a regi emlekekert leultek inni, aztan dolog dolgot kovetett. Azt hazudta, hogy gyogyszeren van, de nem volt.
Par honappal kesobb tudta meg, hogy a lany becsapta es az o gyereket varja.
Ennek mar sok eve, azota 4 eves a pici, gyakran talalkoznak, allitasa szerint az anyja megkomolyodott es rendesen neveli, nincs hianya semmiben.
De en teljesen osszetortem. Fiatal vagyok, ismeretlen a szituacio es borzalmas erzeseim vannak. Akartam egy ferfit akivel a kozos elso gyermekunk lesz es ezt az almot mar elvesztettem... ugy erzem magam, mint valaki aki becsoppent ennek a semminek a kozepebe. Nem tudom elhesegetni a dolgolatot, hogy igazabol csak ritkan latja es az anyuka neveli a gyereket, de 3.nak erzem magam es ugy, mintha en lennek itt az idegen...
Borzalmasan faj es nem tudom, hogy kepes vagyok-e ezzel szembenezni. Meg a kozos gyerektol is elment a kedvem, 2 napja sirok.
Nagyon szeretem, de jelenleg a sokk es a fajdalom elnyom mindent, amit iranta erzek.
Nem tudom mit tegyek... vagy hogy kuzdjem le... :-(((
24/L
Zavart elmeállapotban csak baromságot lehet beszélni - ahogy írod. Le kell higgadni, le kell csendesedni. Nem zagyválni kell, hanem a lelked mélyére nézni.
Ülj le, figyeld a légzésed. Kitisztul a fejed. Csináld meg többször naponta ha lehet.
Bármely gondolat jön, csak ereszd tovább. Ne ragadj meg semmit.
Csak a lélegzeted figyeld.
Pontosan azért nem merte elmondani mert sejtette,hogy így fogsz reagálni.Nem akart elveszíteni.Ezt én a javára írnám,ismer téged annyira,hogy joggal félt ettől a reakciótól.
Ezt neked magadban kell lerendezni,remélem vele maradsz mert ő két éve rettegett attól,hogy egy napon úgyis megtudod.
Azt mondta tisztaban volt vele, hogy el fogom hagyni emiatt es ha ugy dontok, h elhagyom, akkkor nem tud mit tenni es sajnalja, hogy igy kellett tennie, fel hogy elveszit es senki massal nem akarja leelni az eletet csak velem.
Mindennel jobban szeret es en ezt erzem is, borzalmas elete volt mar ez elott is, csaladi tragediak, elfaradt mar es boldog akar lenni valakivel, aki nem bantja tobbet.
Erre itt vagyok en, kibukva es sajat magat orli az en fajdalmaim miatt, borzalmas... :'-(
tudom,hogy ez nem nyugtat meg,de velem is hasonló történt...igaz..6hónap után vallotta be és a gyerek pont azelőtt született,hogy összejöttünk volna:(
hát nekem is elment a kedvem az egésztől.
(velük is ez volt a szitu,szakítottak,aztán mégis megtörtént a dolog).
együttérzek veled:(( harmadik leszel csak-ezt fogod érezni...sokáig.
Este 9-kor nincs kedvem ezt a sok midnent elolvasni, de lényegében, ha ez kizáró ok neked, hagyd el. Vagy ne hagyd el, te tudod, mi az, ami kizáró ok, mi nem, gondold át.
Szerintem olyan nincs, hogy nem mert elmondani. Férfi, álljon a sarkája, vállalja fel és mondja el az elején. Ilyen szerencsétlen anyámasszonykatonája fiúkáknak minek barátnő? Kiállni nem tudnának mellette, egy családdal nem tudnának mint kezdeni, ha képtelenek összeszedni magukat és elmondani. És egy ilyen balfékben találtad meg az igazit, jól van, a nők is nagy hülyék, te is, kérdező!
Orulnek ha nem ugy irnal rola, hogy fogalmad sincs az eleterol.
Elobb kockaztatja a sajat eletet, hogy barkiert golyo ele alljon, aki csaladtag.
Nem ez volt a kerdes, de koszi.
Szóval egyrészről hazudott, mert nem mondta el. Másrészről figyelembe kell venni a félelmeit is.
Összességében eltelt az az "ésszerű időtartam", ameddig ez tolerálható. Magyarán szemérmetlenül becsapott. Ez elég árulkodó.
Dobd ki.
Most mar kicsit megnyugodtam, igaz nagyon hullamvolgy.
Egyik nem alig varom h talalkozzak a gyerekkel, a masikon faj a szivem.
Azert nem mondhatta el, mert az anyja egy retardalt es sehol nem vallalja fel a pasimat csak ugy emliti, h az ex barate a gyerek es azt mondta neki, ha kideul vagy elmondja h az ove, akkor nem engedi h lassa tobbet. Sakkban tartja az a tirpak.
Meg azzal is gyozkodnie kellett, h nekem elmondhassa, mert az anyja azt hiszi h egy idegbeteg vagyok, aki gyerekeket ol. Nem is talalkoztam vele soha... igy hogy nagyon elmelyult a kapcsolatunk es meglett a bizalom, most kellett megtudnom, ez van :-(
Az nagyon sokat segitett, h en akartam orokbefogadni, talan meg tennem is, abban az esetben sem az enyem gyerek megis anyakent nevelnem boldogan. Vagy ha masnak kellene kihordani helyettem (mondjuk ezt nem csinalnam).
Ezt most igy kezelem, ezzel nyugtatom magam.
De meg mindig ramtornek ezek a fajdalmak, h nem az enyem, soha nem almodtam arrol h almaim pasijanak majd gyereke lesz. Nem tudom ez a fajdalom elmulik-e valaha.
Elmondta, h akar tolem gyereket, mondtam neki h az neki semmi uj nem lenne es rosszul erint engem meg a gondolat is, mire mondta, de mas lenne, mert akkor lehetne egy igazi csaladja vegre :-(
Remelem csak tobb ido kell es fel tudom dolgozni. Nem akarom ot elvesziteni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!