Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak engem zavar már ez ennyire?
Figyelt kérdés
1 hónapja vagyok együtt a barátnőmmeles sokszor alszunk egymásnál.De egyre tőbbet hisztizik mindenen,ha már hőemelkedése van eljátszana halált,ha kicsit fáj valamilye már szinte nyávog.Hát ez engem már teljesen kiborít,naponta órákat hallgatom a hisztijét.Ti hogy bírnátok ezt?23/F2015. márc. 25. 08:44
2/7 anonim válasza:
Nem kell bírnom. Szakitanek ha megbeszeles után nem változik.
3/7 anonim válasza:
Nem könnyű eset a barátnőd,de beszéld meg vele mi az oka ennek hogy ilyen...
4/7 anonim válasza:
Hisztis p*csa riadó! Az ilyen ki fog készíteni agyilag. Soha semmi nem fog neki jó lenni, mindenért hisztizni fog. Ha meg leoltod, akkor meg te leszel a rossz mert "nem érted meg". Az ilyen az aki beleköt a barátaidba, rokonaidba majd elvárja, hogy vesszél össze velük miatta mert "megbántották". Menekülj. Gyorsan. Előtte még párszor húzd meg :)
5/7 anonim válasza:
Én kibírnám, mert összetenném a kezem egy barátnőért, úgyhogy el kéne tűrnöm. :/
6/7 anonim válasza:
Sok nő lehet ilyen. Jelenleg is levelezek 1-el aki nagyon odáig van értem :D (de nem ez a lényeg) hanem az h majdnem naponta meghallgatom, hogy úgy fáj a hátam.Olyan álmos vagyok.Úgy fáj a hasam úgy fáj a fejem....(minden mondat végén a ":O " számjli) Én meg nem tudom ezt hova rakni, mert most erre mit kéne írnom?
7/7 anonim válasza:
Keress egy olyan lányt, aki boldog lenne, hogy vele vagy és nem hisztizik, mint egy hülye tyúk. Rengeteg lány vágyik barátra, aki szereti, de rajtuk mindenki keresztül néz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!