Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme így?
3-4 hónapja vagyunk együtt, ő szeret, mindig mondja, viszont szomorú, hogy én sosem. Nem tudom, hogy így van-e, ha találkozunk, az is este legtöbbször szex, annyira nem mindig szeretek vele lenni, csak heti 2-3szor, emiatt sír is. De kb kéthetente beszél a volt barátjával, ma pl 2órát ( mert azt mondja 3 évet nem tud csak úgy simán elfelejteni, vagy lehet mert nem tökéletes a kapcsolatunk, nem tudom), de "semmi pénzért nem cserélne le, mert ezerszer jobb velem.." Beszélgetni nem igazán szeretek vele, 80% ő és a családja sz@rságai, 20% én, de inkább mi rólunk. Nem tudom, lehet hogy meguntam ilyen gyorsan? csak akkor félek, hogy másnál is így lenne..
20f
Nincs értelme. Fiatal vagy, lépj tovább. Neked sem jó, neki sem jó. VAGY igyekezz olyanná tenni a kapcsolatod, amilyenben nem merül fel benned a kérdés, hogy van-e értelme. De ne erőszakold meg magad. Ami nem megy, azt nem kell erőltetni.
31n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!