Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szüleim idióták? :'D

Figyelt kérdés
Képtelenek elfogadni, hogy nem tudok (egyébként nem akarok..) megállapodni egy lány mellett. Mivel kb két-három havonta van egy új csaj. Csak a szüleimet, és állandóan ezzel piszkálnak. :/ :'DD "Bezzeg a mi időnkben". Most nekik, szerintetek, nem teljesen mindegy, hogy én mit csinálok? A jegyeim jók, az érettségire is készülök stb, és akkor miért szólnak bele??? (az nevelés erkölcsi részét úgy érzem nem most kellene elkezdeni, bár nem egy sátántól jött dolog az, hogy valaki nem az első barátnőjével éli le az életét..)

2015. márc. 24. 19:18
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Nincs összefüggés.
2015. márc. 24. 19:28
 12/19 anonim ***** válasza:
Mindenki az 😱
2015. márc. 24. 19:28
 13/19 A kérdező kommentje:
Gondolkodtam, de sosem jönne össze. A természetemből fakadóan, szerintem. Igazából én ezen még nem szeretnék változtatni, azt nem értem, hogy a szüleimnek mi kivetnivalója van ezzel. Tehát belegondolva, nem teljesen mindegy, hogy kivel, hányszor, stb? Az ő idejükben is nyilván volt erre példa. xd. Jó, ez durva példa lesz, de teherbe sem eshetek, meg a társadalom is másképp ítéli meg azt, ha egy fiú, jelen esetben én, vagy egy lány csinálja ezt...
2015. márc. 24. 19:29
 14/19 anonim ***** válasza:
Vagy szimplán még ki szeretnéd élni magad kicsit. Ezzel nincs gond egyébként, a szülők általában kicsit maradiak.
2015. márc. 24. 19:33
 15/19 anonim ***** válasza:
49%

Nos egy erkölcsi trágya halom vagy. Ez tény. Gondolom a felmenőid ezt rossz szemmel nézik, ami jogos.

Egyébként nem beszélnék így róluk amíg az ő kenyerüket zabálod.

Ha én lennék a faterod félholtra vernélek egyszer-kétszer, csak hogy érezd hogy mit takar a családfő fogalma. Szánalom ez a literalisba világ; és csak rosszabb lesz.

2015. márc. 24. 19:34
 16/19 Scav ***** válasza:
100%

"meg a társadalom is másképp ítéli meg azt, ha egy fiú, jelen esetben én, vagy egy lány csinálja ezt..."

Mert a társadalom összességében primitív. Értelmes, okos ember ugyanazt látja. Jön valaki, aki sok más emberrel összefekszik. Nemtől függetlenül látja. De nem ítéli el, nem az ő dolga. Mint ahogy én is hajtottam a csajokat huszonévesen (még most is 1-2 csinosabb kolléganőt) De nem is ítélem el azokat a nőket, akik hasonlóan cselekednek. A nők is szerethetik a szexet és akár úgy is, hogy gyakrabban váltogatják a partnerüket.

A szüleid konzervatívak, esetleg kicsit irigykednek is, hogy az ő idejükben ez kevésbé volt elfogadott. Legalábbis nyíltan felvállalni. Nem kell vele foglalkozni.

2015. márc. 24. 19:35
 17/19 Scav ***** válasza:
#15: Nem tudom, neked milyen tapasztalataid voltak/vannak, de mindkét nagyapámtól hallottam sztorikat, akkor is szexeltek a népek házasságon és felvállalt kapcsolaton kívül is, csak jobban megtartották maguknak a dolgot. Amúgy ajánlom a YouTube-on a Szerelempatak c. filmet, idősek beszélnek a szerelemről és a szexről.
2015. márc. 24. 19:39
 18/19 A kérdező kommentje:
15-ös, jót nevettem a primitívségeden. Még pár sort írhatnál azért.. :'D
2015. márc. 24. 19:43
 19/19 anonim ***** válasza:
Nem idióták, csak hamarabb kellett volna téged megnevelni. Most már mindegy, keféljél csak tovább.
2015. márc. 24. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!