Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom hogy mit szeret bennem a párom? L
Nem tudom hogy mit szeret bennem a párom. Ő mindig azt mondja hogy "nagyon nagyon szeretlek". De ő se tudja nagyon megmondani hogy miért.
Igazából néha abban is kételkedek, hogy szeret-e. Pont emiatt. Mert sose mondja, hogy szeretek veled beszélgetni, jó a humorérzéked, tetszik a ravaszságod, okos vagy, vagy ilyenek. Annyit mond hogy szeret és kész.
Ez lenne az igaz szerelem? Szeretnék rájönni, hogy konkrétan mi lehet az amiért belémszeretett, de tanácstalan és elveszett vagyok, és már fáj a bizonytalanság.... Attól félek hogy ha vmiben esetleg kicsit megváltozok, kiszeret belőlem és szakítani fog.
Ha valaki sokszor mondja a párjának hogy szereti, az azt jelenti hogy vagyszereti, vagy nagyon ügyes színész.
Ja, és az nem fordult még meg a fejedben, hogy önmagadért szeret?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!