Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek ideális lehet ez?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ideális lehet ez?

Figyelt kérdés
Szerintetek ideális lehet egy kapcsolat egy 18 éves fiú és 15 éves lány között? Esetleg mik lehetnek a hátrányok? Esetleg írjatok példát, ha ugyanebben a helyzetben vagytok ;)
2015. márc. 22. 23:01
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha zavar a korkülönbség, gyere hozzám. :P

24F

2015. márc. 22. 23:04
 2/3 anonim ***** válasza:

de inkább hozzám:)

19/F

2015. márc. 22. 23:07
 3/3 anonim ***** válasza:
nem ideális. pont így voltam 15 évesen, és megbántam. nem tartottam még ott, ahol a fiú, de belementem, mert azt hittem, szerelmes vagyok, és féltem, ha nem leszek vele, lemaradok valamiről. nagyon bánom már.
2015. márc. 23. 01:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!