Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoljak? Mit akar tőlem? Többi lent.
Négy hónapja kerültünk úgymond "közelebbi kapcsolatba, addig is ismertük egymást látásból, de nem igazán beszélgettünk. Aztán jött a szilveszteri buli, táncoltunk együtt sokat, aztán megharapta a nyakamat (?), de utána azt mondta, hogy nem akar hülyíteni, mert ő nem olyan srác, maradjunk barátok. Viszont azt mondta, hazudna, ha azt állítaná, hogy nem tetszem neki. Azóta minden nap beszélünk, suliban is, sulin kívül is. Gyakran bókol, de néha bunkón viselkedik. Van olyan, hogy odajön hozzám, beszélgetünk, jól elvagyunk, máskor pedig elvan más lányokkal. Csak hülyít? Én megbíztam benne, bár ritka az az ember, akiben én megbízok. Nem tudom, mit gondoljak.
Előre is köszönöm az értelmes válaszokat. :) Ja és elnézést az esetleges helyesírási hibákért, de telefonról írtam.
Hány évesek vagytok?
Hova hülyítene? Megmondta, hogy legyetek barátok. (ami nem fog annyira működni, hiszen ha te nem szeretnél tőle semmit nem írnál most ide)
14/L és 17/F.
#2-es, más lányról nem tudok. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!