Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinted felnőttként mennyire lehet érdemes 16 éves lánnyal összejönni komoly kapcsolat céljából?
Na most ez az egész a lány oldaláról...
:D
16 voltam, és igen, vannak korán érő típusok. Össze is jöttem volna vele, ha nem tűnik el szó nélkül. Viszont szerencsémre eltűnt. Rossz volt akkor, de semmi eget rengető. Sokáig tépelődtem rajta, mert biztos voltam, és biztos vagyok benne, hogy egy ideig tényleg jól meglettünk volna. Vagy épp rögtön lekoptat, amint megkapta, amit akar? Lehet. Ez már nem fog kiderülni. Én egy *szép magyar káromkodás*-nak könyveltem el, és nem volt nehéz elfelejteni egy link embert. Előttem az ilyen nem sokat ér :) De a lényeg...
16 évesen én csak gondoltam, mire van szükségem. Ha nem tűnik el "a dolog" most igencsak lenne mit megbánnom. Egy fiatal (az én esetemben tapasztalatlan) lánynak sok szempontból nehéz tud lenni egy ilyen szituáció. Itt - szerintem - csak azért érdekeltem ezt a pasit, mert tudta, hogy nem volt még senkim. Legalábbis ahogy hirtelen lesza*t, erre enged következtetni. (Aztán ki tudja. Az emberek furcsák. Ő is fura volt, én is az vagyok.) De ha ezt ott és akkor mondja nekem valaki, persze nem hat meg. Szóval aki ilyesmiben van benne, öh, hát hajrá. Remélem jól sül el! Én nagyjából szerencsésnek mondhatom magam ennek kapcsán.
*Lányok! Kicsit gondoljátok végig, kit és miért érdekeltek. Figyeljétek meg a másik viselkedését. Mert aztán mindegy lesz, nem lehet visszacsinálni.*
De ennyit a telenovellámról.. Amúgy, ha KOMOlY egy ilyen dolog (nem úgy, mint az én példám), és mindkét fél KOMOLYAN gondolja, megpróbálni érdemes lehet. Sose tudni! Sokat számít, mennyire érett a lány. Én el tudom képzelni, hogy valakiknek ez sikerül. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!