Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon pici a mellem ezért félek a baratom elott levenni a melltartot, mit tegyek vagy hogy lehetne valamivel novelni? 18/L
Az én mellem is kicsi, de a testem, alakom kompenzálja és így is odáig vannak értem a fiúk. :)
Szerintem a barátod nem a mellméreted miatt jött össze veled, ha igazán szeret, akkor neki a te melleid lesznek a legszebbek a világon. :) 19/L
Ha tetszel neki, vagy ha már szeret téged, akkor ez nem fogja zavarni...:) ezt tapasztalatból mondom! Ugyanilyen méretem van, de a páromat egyáltalán nem zavarja...én úgy gondolom, hogy két típusú férfi van...az egyik mell párti, a másik popsi...mivel kicsi a cicim, de kerek, formás a popsim, így nyilván zömében a popsiimádó srácoknak jöttem/jövök be...épp ezért sosem volt kellemetlen tapasztalatom, soha, senki nem bántott meg azzal, hogy "húúú, jó kicsi" vagy, hogy "lehetne nagyobb is..."...ha nem egy bunkóval állsz össze, te sem fogsz ilyen megalázó helyzetbe kerülni...egyébként meg, oké, hogy push up melltartót hordasz, de hidd el, azért ezt a pasik kiszúrják, és látják, hogy nem vagy egy Pamela Anderson...:) szóval ne görcsölj...
Ja, és még egy pozitívum! A mostani párom úgy szeret elaludni, hogy fogja közben a szerintem nem létező cicim...:) plusz kijelentette, hogy felejtsem el a mellnagyobbítást, mert neki így tetszik, és hallani sem akar semmilyen mű cickóról...:) Szóval nyugiiiiii...:)
ha a testalkatod is vékony, akkor teljesen jól áll rajta ez a méret! :-)
és hidd el, hogy nem vak, és látja mekkora valóban, legfeljebb egy méretnyit tudsz csalni, az meg nem sok
én 75/B vagyok ugyan, de én is kicsinek tartom az enyémeket, de eddig minden pasim imádta őket :)
ne legyen félelmed emiatt! ha rendes a srác,és szeret, akkor nem fogja érdekelni, hogy nincsenek nagy kannáid! nem olyan fontos ám a mellméret, mint amilyennek mindenki hiszi.. :) beszélj vele erről, és meg fog nyugtatni ő is ;)
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!