Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet rászoknék a cigire, mert megnyugtat, de a barátom nem örülne neki. Mit tegyek? (részletek lent)
Már két hónapja van munkahelyem, néha stresszes, de nem fizet rosszul. Szünetekben néhány kolléganőmmel kimegyünk az épületből, ők mind dohányosok, én pedig tinédzser korom óta nem gyújtottam rá. Sokáig úgy voltam velük együtt, hogy az ő kezükben cigi, és az enyémben vagy semmi, vagy csak egy kávé. A héten elég kemény munkanapjaim voltak, és nehezen nyugodtam le, kértem egy szálat. Úgy éreztem segített, pár nap múlva újra szívtam egy szálat kolléganőimmel. Péntek reggel, hogy ne kelljen lejmolni, inkább vettem egy saját dobozt. Annyira örültem neki, hogy három szálat elszívtam aznap. Nosztalgikus érzést keltett bennem, amikor még tini voltam, és tilosban szívtuk. Most hétvégén barátomnál vagyok, de biztos vagyok benne, hogy hétfőn megint rá fogok gyújtani.
Barátom nemdohányzó, utálja a füstöt, és a cigi szagát. De engem csak a cigi tud a munkahelyen megnyugtatni, és attól tartok, rá fogok szokni, és a hétvégét se fogom kibírni nélküle, így a barátomat zavarni fogja. Nem mondtam el neki azt, amit ide leírtam, de örökké nem titkolhatom.
Ne gyújts rá, nem old meg semmit...
Én meg már örülök, ha 40%-os légzésfunkciót mérnek.. ne akard ezt!!!!!
Nemsokára 23 éves férfi leszek.:) Mindig kicsapongó életet éltem, de valahogy a dohány sosem kötött le. Másfél éve még egy nap alatt 250-300 kilométert bicikliztem le, egyetemre is azzal jöttem párszor. A suliban néha fociztunk, kosárlabdáztunk, jó volt a technikám, egyik legjobbnak számítottam mindkettőben.
Aztán lett egy dohányzó barátnőm, akivel rengeteget voltunk együtt. Volt, hogy 12-18 órán át dolgoztunk a koliszobában(egy szakra járunk). Ő óránként kiment egy cigire és hogy minek üljön kint a teraszon egyedül, én is társultam. így kezdődött.:)
Mostanra oda jutottam, hogy össze-vissza szívok. Van, hogy négy napig nem, de olyan is, hogy egy egész dobozzal letolok egy este. A biciklitúráról egyelőre csak álmodok. Múltkor áttekertem a szomszéd faluba(7kilométer) és csak egyszer álltam meg fulladni.
Szóval ez a sz..r helyzet. Kívánom, te ne ess bele.:) Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!