Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Konfliktus macska miatt. Adnál tanácsot?

Figyelt kérdés

A barátnőm nyár elején befogadott két kölyök cicust. Nagyon cukik, én sem elleneztem. Egy picike kertes házban élünk albérletben, s mivel az utca közel van a fő úthoz, abban maradtunk, hogy benti cicák lesznek. Nagyon sok elütött macskát látunk a környékünkön,nagy a forgalom, nem akartuk , hogy a mieink is így végezzék.

Ez így rendben is van. Néha kivitte őket a kertbe, hogy levegőn legyenek. Csinálni akartam macskabiztos kerítést, de a tulaj nem akarta. De mivel ez a ház nem a miénk, már annak is örültünk, hogy bent lehetnek a házban.

De a barátnőm már hónapok óta rendszert csinál abból, hogy 1 órára kimegy a cicákkal az udvarra.Hogy levegőn legyenek, ugráljanak. Egy csomó közös programot lemond emiatt, sokszor sokkal korábban felkel munkába menet előtt és nagyon siet is haza.Szerintem ez betegessé vált nála. Én is szeretem a cicákat. Ez így munka mellett neki is fárasztó, látom rajta. Főleg, hogy egy csomót is kell utaznia naponta. Nagyon sok a konfliktus mostanában. Hogyan oldjam ezt meg. A cicák maradnak ez biztos, meg sem fordult a fejemben,hogy nem. Van valami ötletetek? (28 /F).

2015. márc. 21. 17:58
 1/6 A kérdező kommentje:
Mármint naponta egy órát tölt kint a kertben és vigyáz rájuk.
2015. márc. 21. 17:59
 2/6 anonim ***** válasza:

menj ki te is velük az udvarra és úgy legalább tudtok beszélgetni, együtt vagytok

1 óra még nem olyan vészes, de ha te sokallod, beszéld meg vele, hogy legyen kicsit kevesebbet kint

2015. márc. 21. 18:02
 3/6 anonim ***** válasza:
Ne pofázz bele és kész. azt csinál, amit akar vagy nem? Ugyan milyen programokról maradtok le, napi 1 óra miatt?
2015. márc. 21. 18:04
 4/6 anonim ***** válasza:
Fogsz két, jó minőségű, botos cicajátékot (a Fressnapfos AniOne-ok jók szoktak lenni), egyiket odaadod a barátnőd kezébe, másikat megtartod és segítesz lefárasztani a bársonytalpúakat. Fáradt macska = jó macska = az a macska, aki nem karmolja szét a főbérlő perzsaszőnyegét, nem legeli le a díjnyertes szobafikuszát és nem próbálja meg letépni a bal lábad, miközben szexeltek...
2015. márc. 22. 03:44
 5/6 anonim ***** válasza:
42%
Termináld a macskát.
2015. márc. 28. 14:10
 6/6 anonim ***** válasza:
Valóban az lenne a legjobbb megoldás, hogy ha van lehetőséged, kimész velük Te is, addig is közös időt töltötök együtt, és tudtok egymással is foglalkozni, illetve kérd meg hogy mondjuk feleennyi időt töltsön kint velük. Ültél már le megbeszélni ezt VELE? Lehet az megoldana mindent egyszerűen :) kedvesen mondd el neki, hogy észrevetted hogy mintha túlzásba vinné, stbstb..
2015. ápr. 5. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!