Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Konfliktus macska miatt. Adnál tanácsot?
A barátnőm nyár elején befogadott két kölyök cicust. Nagyon cukik, én sem elleneztem. Egy picike kertes házban élünk albérletben, s mivel az utca közel van a fő úthoz, abban maradtunk, hogy benti cicák lesznek. Nagyon sok elütött macskát látunk a környékünkön,nagy a forgalom, nem akartuk , hogy a mieink is így végezzék.
Ez így rendben is van. Néha kivitte őket a kertbe, hogy levegőn legyenek. Csinálni akartam macskabiztos kerítést, de a tulaj nem akarta. De mivel ez a ház nem a miénk, már annak is örültünk, hogy bent lehetnek a házban.
De a barátnőm már hónapok óta rendszert csinál abból, hogy 1 órára kimegy a cicákkal az udvarra.Hogy levegőn legyenek, ugráljanak. Egy csomó közös programot lemond emiatt, sokszor sokkal korábban felkel munkába menet előtt és nagyon siet is haza.Szerintem ez betegessé vált nála. Én is szeretem a cicákat. Ez így munka mellett neki is fárasztó, látom rajta. Főleg, hogy egy csomót is kell utaznia naponta. Nagyon sok a konfliktus mostanában. Hogyan oldjam ezt meg. A cicák maradnak ez biztos, meg sem fordult a fejemben,hogy nem. Van valami ötletetek? (28 /F).
menj ki te is velük az udvarra és úgy legalább tudtok beszélgetni, együtt vagytok
1 óra még nem olyan vészes, de ha te sokallod, beszéld meg vele, hogy legyen kicsit kevesebbet kint
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!