Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyobb korkülönbségnél miért nem hiszi el a másik fél, hogy őszintén szeretik?
Vegyük a két szélső határt..
Ha egy 26 éves fickó egy 14 éves lánnyal létesít kapcsolatot, itt nem kell feltétlen testi kapcsolatra gondolni, te mire gondolnál?
Én:
a) A "férfi" szellemileg annyira gyenge, sérült, hogy egy nálánál jóval fiatalabb kislányban talál megnyugvásra.
a1) A "férfi" csupán morbid módon arra hajt, hogy egy fiatal feltehetően még szűz kislányt megfektessen.
Ez persze biológiai ösztön, illetve esztétikailag is szebb lehet egy tizenéves lány, akár szexuális akár utódnemzés szempontjából, de a társadalom változik, 100 éve még nem lett volna belőle probléma, hogy egy 14 éves lány egy 30+ os férfival legyen kapcsolatban, de mint írtam, a társadalom és az értékelés is változik.
b) A kislány érzelmileg sérült, apakomplexusos, amiben a szülői háttér és annak hiánya okozta érzelmi labilitás bújik meg, éppen ezért egy nálánál idősebb "férfiban" keres menedéket.
b1) Csupán a szülőket szeretné idegesíteni, vagy szimplán egy tinirib anc.
Na, ez lenne az én véleményem!
Érveket ellenérveket szívesen elfogadok, és megvitathatjuk.
21/f
OKÉ! A barátom holnap 53 én júnban
19. Elöttem egy 17/l barátilag nagyon át b...ta!
De nálunk kétség nincs hogy őszinte és nem kihasználás!
6-os: milyen 'ízlésesen adtad elő' :D
Hát nekem 21 évvel idősebb párom van és nagyon jól megvagyunk. A kérdésedre nem tudom a választ. Ha mindkét fél kölcsönösen küldi a jeleket, netán együtt is élnek akkor a gesztusokból éreznie kell a feleknek, hogy van szerelem vagy nincs. Ez a véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!