Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg kb. két év után lecseng a 'rózsaszín köd'? Marad a ragaszkodás, megszokás, szeretet stb? Tapasztalatok? Kor és nemet.21L
6 éve vagyok szerelmes a páromba, rózsaszín köd nem volt soha a kapcsolatunkban, de annak nincs is sok köze a szerelemhez. Ragaszkodás, megszokás, szeretet, igen, az is van ennyi idő után. Na, meg ugye a szerelem.
36/N
5 éve vagyunk együtt és még mindig oda és vissza vagyunk egymásért. Nyilván megismertük közben egymás hibáit, nem csak a legszebb oldalát,de ez normális és csak még közelebb hozott minket egymáshoz. Merem még azt is állítani, hogy a mi kapcsolatunk évről évre jobb (pedig az elején is csodás volt) mert még inkább közelebb kerülünk egymáshoz, még inkább kiismerjük, hogy a másik mit szeret, mi teszi boldoggá és egyre jobban összecsiszolódtunk.
21/L
Mi a párommal idén 2 éve vagyunk együtt, és nem múlt el a rózsaszín köd.
Sokkal jobb most a kapcsolatunk, mint az elején, és egyáltalán nem laposodott el. 20L
5 éve vagyunk együtt a férjemmel, egész pontosan bő 2 hónap múlva ünnepeljük az 5. évfordulónkat. Azóta szerelmesek vagyunk egymásba. Nem változott át, alakult kevesebbé, és semmi ilyesmi. Szerintem ez amúgy is marhaság...Ha 2 ember igazi szerelmet érez egymás iránt, az nem fog elmúlni, és nem válik a kapcsolat csak megszokássá stb.
Nyilván megismertük egymást jobban az évek alatt, de ennyi. Ettől is csak több, mélyebb lett a kapcsolatunk. Ettől az még nem kevesebb, és a szerelem nem múlt el. Miért múlna el? Törődünk egymással, imádjuk szeretjük egymást, eszméletlen jó a szexuális életünk, egymás lelki társai vagyunk. Nincs miért elmúlnia. Abban is biztosak vagyunk, hogy nem is fog ez megváltozni.
Én 29 éves vagyok, a férjem nyáron lesz 26.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!