Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el neki, hogy jól esne ha néha meglepne egy kis ajándékkal?
Ha eddig nem adott,nem is fog.
Meg attól,hogy mondod neki és esetleg változtat, jobb lesz?
Nem szívből fogja adni,hanem azért, mert kérted.
Amúgy nem ezekben mérik a szeretetet.
Én milka csokit szoktam vinni, héba-hóba :) Múltkor vittem egy kis süteményt, ami nem 2ft. volt.. az asztalon rohadt meg. Azóta nem viszek semmit ^^
A lány szerintem hasonló dolgokra gondolt, egy tibi csoki, sport szelet stb.. sztem ez nem anyagias elkurvulás, apró gesztusok!
off: Elképesztően bunkók tudnak a válaszadók lenni... Miért kell egy ilyen normális kérdés alá lekezelő, tuskó, flegma válaszokat adni? A kérdező egyszerű normális igényű nő, aki néha-néha szeretne egy kis apró figyelmességet a párjától, erre jöttök ilyen válaszokkal hogy "te anyagias luvnya" meg "te se adsz neki semmit" milyen alapon személyeskedtek, mikor nem is ismeritek?
Gondolom nagyon nem akarod kerek-perec megmondani, mert az végülis nem magától jönne :/ :) sajnos nem nagyon tudom, ha te néha megleped, és észreveszi hogy neked is jólesne, az siker lehet :)
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!