Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15 éves lány,24 éves fiú felállás jó?
Figyelt kérdés
2015. márc. 18. 18:20
1/15 anonim válasza:
A többi emernek nem mert előitéletes,de am ki nem szarja ezt le ha szeretitek egymást.
2/15 bor zoltán válasza:
Ez a kérdéses pártól függ.
3/15 anonim válasza:
A srácnak szinte biztos, a lánynak majd késöbb kiderűl!
4/15 anonim válasza:
miért ne állna fel egy 24 éves fiúnak..?
6/15 anonim válasza:
orbán tete hejre a világot!!!!!
7/15 anonim válasza:
szerintem a srác csak dugni akar.
8/15 anonim válasza:
én a 4-2-3-1.es felállást pártolom.
9/15 anonim válasza:
Szerintem nem éppen.
Nem a 9 év korkülönbség a probléma hanem az élet szakaszok.
Mert valójában egy 15 éves lány még kislány, hiába a mai világban nagynak akarják magukat gondolni, nem azok.
Egy 24 éves fiú pedig férfi. Nagy a gondolkodásbeli szakadék ha úgy vesszük.
Persze láttunk már karón varjút, működhet a kapcslat, de az estek 90%-ban a lány csalódni fog egy nagyot.
10/15 anonim válasza:
Hasonlókorú férfi létemre soha nem jönnék össze egy kis tinilánnyal, mert értelmes, érett partnerre vágyom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!