Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek érez irántam valamit?
Van egy srác, akit régebb óta ismerek. Nagyon bírtuk egymást, régebben többször is elhívott egy-két helyre.
Tudja hogy van barátom ismeri is (nincsenek jóban).
Eddig akárhányszor beszéltünk mindig bókolt, eleinte úgy is éreztem hogy tuti akar tőlem valamit, többet mint barátságot. Sokan összeboronáltak egyik közös ismerősünkkel, erre nagy kíváncsian rá is kérdezett és ahogy elnéztem ki is akadt. De a lényeg az, hogy mióta utoljára beszéltünk eltelt majdnem egy év. Utoljára még elhívott egyszer-kétszer dumálni, de azóta sajnos nem beszéltünk. Szerintem 2 dolog lehet. Vagy nem is érdekeltem soha, sem barátilag sem érzelmileg és talált magának új hülyét, aki dumálgat vele mikor épp magára marad. Vagy pedig a másik dolog, hogy nem akar velem találkozni, ha már úgy is van barátom és semmi sem lehet köztünk. Hogy nehogy belém szeressen vagy ilyesmi, mert eddig nagyon úgy vettem észre hogy el akart csábítani. (persze ettől nem biztos, hogy érez irántam akármit is, lehet hogy csak bepróbálkozott). Ami a legfurcsább az egészben, hogy az utcán már legutóbb nem is köszönt és rám se nézett. Kétlem, hogy nem vett volna észre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!