Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon kivagyok, mit tehetnék, ha nem akarom, hogy vége legyen a kapcsolatomnak?
Megint en!!
Nezd minden kapcsolatban vannak hullamvolgyek.Neha fenn neha meg lenn.Az az igazi szeretet es kitartas a masik mellett,hogy mikor lenn van akkor "felrantani"megint vissza.De ehhez ketten fogtok kelleni. :)
En is 27 vagyok udv. :D
Hat a csalodas mindig benne van,de ez rajtatok mulik.Ha mar ket eve egyutt vagytok ez a kapcsolat megerdemel annyit,hogy megprobaljatok kihuzni ebbol.Ha sikerul se ez volt az utolso de ezt te is tudod.Sehogy se konnyu es mindenhol csak a nehezsegek meg a megprobaltatasok vannak,de ha el is esunk fel kell allni es tovabbmenni.De itt meg nem tortent semmi jovatehetetlen,masutt csunyabb es rosszabb dolgokat hallani,szoval fel a fejjel. :)
En is no vagyok.Szerintem probalj vele beszelni.Sajna ilyen"probak"vannak mindenutt.Egyik kapcsolat se zokkeno mentes sajna.
Mondom en az Egyedulallo Bolcs Guru. :DD
Lehet,hogy a partnal vagy,ki tudja?De azt ne felejtsd el,hogy a kudarc is az elet velejaroja,es ha padlora kerulsz is fel kell allni mindenaron.A boxolo is felall miutan padlora kuldik es folytatja a boxolast.Az elet is ilyen.Gyakran vagyunk padlon de fel kell allni.
Ha gondolod ird meg priviben mi ujsag mi lett a fejlemeny majd valaszolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!