Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Könyörgöm, miért csinálja ezt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Könyörgöm, miért csinálja ezt?

Figyelt kérdés
Felhív az exbnőm, hangsúlyozom, hogy NEM én keresem! Fáraszt a dolgaival, munkájával, problémáival, majd, ha kérdezek valamit, rávágja, hogy mi közöm hozzá, semmi közöm a magánéletéhez. Erre megy a veszekedés. Most őszintén, ha a magánszférájához mi közöm van, akkor ugyan a többi dolgához miért legyen közöm? Levezetné nekem valaki? Komolyan, már nem fogom felvenni a telefont, szerintem ez a legjobb, amit tehetek.
2015. márc. 16. 11:15
 1/5 anonim ***** válasza:
Teper utánad , vissza szeretne kapni még reménykedik. Nem véletlenül veszekedik veled , mert érdekled... Ha téged viszont nem akkor ne vedd fel. Ha továbbra is keress , lehet csak a hiúsága és az önzőség vakítja el ezért fog keresni... Jobb most le zárni , ha nem akarsz többet mert hidd el , nekem is volt ilyen csaj. Az ilyen sajnos beteg , később meg eshet hogy fenyegetni fog...
2015. márc. 16. 11:20
 2/5 anonim ***** válasza:

én se venném fel a helyedbe.. sőt rá is nyomnám egyből..

de azért ezt megkérdezhetnéd tőle is, hogy miért csinálja.. :D nők..

2015. márc. 16. 11:21
 3/5 anonim ***** válasza:

Miért veszed fel. Vagy miért beszélgetsz vele? Ez "a szakítás után maradjunk barátok" téma az agyamra megy..... MINEK? Semmi értelme barátoknak maradni. Ha ennyire függünk egymástól akkor ne szakítsunk. Ha meg szakítunk, akkor legyünk szívesek tiszteletben tartani a másikat és nem rámászni. Semmi köze a másiknak a dolgaihoz (partnere, problémái, munkája, stb).

Ha szakítasz lágy annyira kultúrált, hogy attól még köszönsz a másiknak az utcán. Talán még ott elbeszélgetni is lehet bizonyos dolgokról. De felhívni, Facebookon chatelni, meg ilyenek .........

Az utolsó mondatod a lényeg. Ne vedd fel a telefont. Legjobb az ilyen nőt teljesen kizárni az életből. Ha másképp nem megy akár a telefonszám lecserélésével is.

2015. márc. 16. 11:35
 4/5 anonim ***** válasza:

Mi a fenének veszed fel? Ennyi erővel inkább hallgass rádiót az legalább változatos!!!

Valószínűleg magányos az Exed azért hív fel Téged, meg valamilyen oknál fogva melegen szeretné tartani a kapcsolatotokat!!! Nincs kinek elmondani az életét....lehet hogy nincs senkije vagy ha van az meg le se szarja.

Ki szakította meg a kapcsolatot?

37F

2015. márc. 16. 11:37
 5/5 A kérdező kommentje:
Ő szakított, mondjuk ebben annyira ludas voltam, hogy nem akartam érte a felelősséget vállalni, mert nekem sem volt jó. Valóban nincs kinek elmondania, ezt jól látjátok. Ami engem zavar, ha már megkeres, akkor normális hangnemben beszéljen, mert nyilván lesznek olyan témák, amik kellemetlenül érinthetik, mivel párkapcsolatban voltunk, de tanulja meg lazán kezelni. Ha normális, szívesen beszélek vele, de a veszekedéseknek nem látom értelmét, mert már tényleg nincsen tétje a dolognak.
2015. márc. 16. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!