Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nincsenek a valóságban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincsenek a valóságban olyan romantikus férfiak, mint a filmekben?

Figyelt kérdés
:(
2015. márc. 15. 22:19
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
73%

Az élet nem tündérmese, a férfi nem vattacukor, ahogyan a nő sem királylány.

23/F

2015. márc. 15. 22:23
 12/24 anonim ***** válasza:
78%
persze,még névre is van pár rómeó,és mai napig kard vívnak,vas hulladékért.
2015. márc. 15. 22:25
 13/24 anonim ***** válasza:
Vagyok.Csak a kutya sem ismer.És nem az én hibámból sajnos.
2015. márc. 15. 22:26
 14/24 anonim ***** válasza:

Vicces ey, hogy, mikor a lányok rendes, megértő, romantikus férfiakat keresnek, a válasy mindig az, hogy tele van velók a világ, csak senkinek sem kellenek, viszont azokna a lányok, akiknek tényleg ilyenek kellenek, nincs akkora szerencséjük, hogy rájuk is találjanak...

Romantikus fiúk/férfiak, ne tessék elbújni :D

2015. márc. 15. 22:27
 15/24 anonim ***** válasza:
*ez, válasz
2015. márc. 15. 22:28
 16/24 anonim ***** válasza:

Az en pasim kedvenc filmje a Notting Hill meg az Igazabol szerelem, beteve tudja oket, imadja a romantikus limondakat amitol en a falra maszom:-))

Egyebkent egy iszonyu ferfias, ex army, ex rogbis-rol van szo, semmi feminin nincs benne ezt leszamitva. Ez alkati kerdes, nem haltak ki csak gondolom bujkalnak:-)))

2015. márc. 15. 22:32
 17/24 anonim ***** válasza:

Rómeó nekem nem kellenek. Adjatok nekem egy Mr. Darcyt!

Hupsz. Már van. Én találkoztam az én Mr. Darcymmal. Bizonyára te is találkozol majd egyszer Rómeóval. :)

2015. márc. 15. 22:37
 18/24 anonim ***** válasza:
17: pont a minap néztem meg Colin Firth-től egy 2003-as mozit. :D Mit akar a lány vagy valami ilyesmi volt a címe :D
2015. márc. 15. 22:38
 19/24 A kérdező kommentje:
Mr Darcy nekem is kedves a szívemnek. De én minden romantikus karaktert szeretek. :) Szerintem nehéz lesz majd velem az élet a jövendőbeli páromnak, mert romantikus filmeken nőttem fel, így lehet kicsit nagyok az elvárásaim, és koppanni fogok. :/
2015. márc. 15. 22:46
 20/24 anonim ***** válasza:

Azért, mert azok csak filmek és, aki ezek alapján akarja élni az életét, nagyon sokat fog majd csalódni. Az élet nem ilyen és, aki ettől nem tud elvonatkoztatni, az már régen rossz. Inkább éld meg az életet, de ne egy filmből vett álomvilágban.

36N

2015. márc. 15. 22:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!