Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalásnak számít, ha csajjal csinálok valamit?
Figyelt kérdés
szóval pl csók, vagy ilyesmi? ezzel megcsalnám a pasimat?2015. márc. 15. 21:45
11/14 anonim válasza:
5. Vagyok ja hogy csajjal , ne haragudj késő van már félre olvastam. Ha csajjal csinálnád , tökre nem nekem tetszene is... Egyszer kértem meg egy csajt hogy fogja meg a mellét , a barátnőmnek meg is fogta. Hmmm néztem csak nagyon tetszett , kértem hogy csókolják meg egymást. A másik csaj akarta , de a barátnőm nem.:(
12/14 anonim válasza:
A megcsalás attól megcsalás, hogy NEM a pároddal csókolózol, szexelsz stb. Akkor vajon...?
Az már egy másik dolog, hogy a fiúk egy része nem bánja, avagy könnyebben megbocsátja, ha lánnyal csalod meg. Azt már ti tudjátok a pároddal, hogy nektek mennyire gáz.
13/14 anonim válasza:
11-es: Fú, nem lettem volna a barátnőd helyében. Szegény...
14/14 anonim válasza:
Ha nő nővel csinálja, az nem megcsalás, csak egészséges kíváncsiság. Mindenképpen illik felvételt is készíteni róla, szigorúan tudomány kutatás céljából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!