Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20+ Nők! Hogyan reagáltok, mit éreztek ha tudtára adtátok az illetőnek, hogy szimpatikus számotokra és ennek ellenére nem lép?
21:51
Lehet, hogy te nem élsz ezzel a lehetőséggel de nekem személyes tapasztalatom van erről, azt hozzá kell tenni, hogy ezt(előző nap) folyamatos nézés, mosolygás előzte meg.
Ugy, hogy elfogadom barmi is az oka es barmennyire is hianyzik, nem keresem mert ha akar valamit, akkor majd lep. Ha ennyi batorsag nincs benne azok utan h megadtam a kello biztatast (azaz feldobtam h valamikor talizhatnank) akkor probalok masra fokuszalni.
Nem utalom meg vagy ilyesmi, de teny h mint ferfi zuhan a szememben. Ezt csak es kizarolah arra az esetre irtam amikor kolcsonos erzelmekrol van szo es ezt mindket fel tudja:-)
Szoval elfogadas.
33/N
Életem szerelmével 15 éve együtt vagyunk. Mindketten hónapokig csak barátkozásként gondoltunk a találkozgatásainkra. Semmilyen defektünk nincs ezen a téren, sőt. Innen nézve inkább az a defekt, ha ismeretlenül akarnak összejönni egyébként értelmes emberek egymással. Mégicsak legyen már bőven, ami összeköt! Ha azt se tudom, mit sportol vagy miben leli örömét, meg még a nevén is gondolkodnom kell, az nem jó alap ugye... Ellenben ha tudom azt is, hogy nagyjából mennyire jó pingpongos annak ellenére, hogy egyáltalán nem érdekel a pingpong, akkor már talán sok más dolgot is tudunk egymásról és ha közös bennünk, akkor azért jó, ha érdekes lehet, akkor meg azért. Sőt, ha tanítgatnánk, térítgetnénk egymást ebben-abban, és kiderül, hogy mindketten képesek vagyunk még erre is kulturáltan, akkor szóba lehet hozni meghatódva, hogy mégis milyen vágyak és jövőképek kerülnek elő leginkább.
Ez a nézzük egymást és mosolygunk kábé az etológia hatásköre. 35F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!