Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti nem féltek attól ha a pasitoknál kakiltok akkor ki fog ábrándúlni belőletek?
Figyelt kérdés
2015. márc. 15. 20:06
11/16 A kérdező kommentje:
hát akkor majd próbálom elengedni magam a retyón is..
2015. márc. 15. 20:42
12/16 anonim válasza:
Nem. Nyilván ő is tudja, hogy a nők sem izzadják ki, és nem rózsaillatú epret sz***runk.
Nyilván arra vigyáznék, hogy ne legyen büdös, meg ilyesmi, de mit csinálsz, ha pl éppen nála kap el a szapora?...Akkor bizony nincsen bájoskodás, meg nőciskedés, ha menni kell, hát menni kell.
13/16 anonim válasza:
És rájön, h ember vagy? Elég gáz, így buknád a földönkívüli státuszod.
14/16 anonim válasza:
Együtt lakunk, nagyon nincs más lehetőségem, mint itthon elintézni az elintéznivalókat :D Volt, mikor hasmenésem volt egy hétig, hát nem a legnemesebb hangok törtek elő a fürdőszobaajtón keresztül, és néha megkaptam a kommentárt az aromákra vonatkozóan is. Azóta is ugyanúgy dúl a szerelem, romantika, és a szexben sem történt változás :) Ezek olyan dolgok, amiket ha véletlenül tudatosít is magában az ember, egyszerűen elfelejti idővel. Vagy mikor a buliban tartja a hajam, miközben a wc fölé görnyedek, az nem kiábrándító? Volt már ilyen is, nagyon kis aranyos volt, de egyáltalán nem változott meg se benne, se bennem semmi. Ha kettőtök kapcsolata olyan gyenge, hogy ezt sem bírja ki, akkor attól jobb még most megszabadulni.
15/16 anonim válasza:
Hát ne nyitott ajtónál csináld, amikor ő is látja. Ha bezárkózol a wc-n, akkor mi a gond. Húzd le magad után, mosakodj meg, és ennyi.
16/16 anonim válasza:
2èves kèrdès de hátha valakit èrdekel! Nos ffi vagyok. Èn valahogy bárhol el tudom vègezni a nagydolgot! Ha menni kell menni kell mint a kisgyerekeknèl...Pont fordîtva voltam mint a kèrdező hölgy. Azt gondoltam a lányok kevèsbé büdöset kakilnak ès az ő wcjük mindig makulàtlan rózsaszìn szőrme van a tetején meg előtte mindig jó illat van nagyon ügyelnek arra hogy minden tökèletes legyen ott! Ìgy èn a barátnőimnél nem mertem elmenni wcre, főleg a szüleikkel lakó lányoknál. A legviccesebb amikor összeköltöztem főiskola alatt az exemmel +3lánnyal na meg mindig valamelyik barátnője àtjött tanúlni.3ból 1lány elég túlsúlyos volt ezèrt szerencsétlen a pasikkal ezért a ffi nemet szerette szivatni.Az első 1-2hónapban kijártam plázába főiskolára állomásra buszpàlyaudvarra 100ft èrt minthogy otthon. Ilyenkor azt mondtam cigiért voltam vagy megkìvántam a csokit chipszet... tehát azt is kellett vennem:) Nem tudom feltűnt e ez nekik de egy idő után akár a pasik nyìltan beszéltek előttem is hogy megy a hasuk ....egyszer volt egy furcsa jelenet vmelyik lakótársamnak megvolt, èn felhajtott ülőkével pisiltem ők űlve hajtomm fel az ülőkèt hát ott a piros folt rajta. Ááá 😠😯😣😤
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!