Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, miért mondjátok azt hogy a pénz nem számít amikor nagyon is!?
NÉzd,szerintem a szükséges havi minimumon felül(vagyis jusson a számlákra és legyen miből enni),már nem igazán szoktam törődni vele.Persze nem bánom,ha összejön 1-1 teázás a barátnőmmel,vagy valami extra,de sosem estem hanyatt attól,ha valaki a seggéből is tízezreseket rángatott elő.
Szóval szerintem sem igaz,hogy nem számít a pénz.Egy egészséges határig igenis számít,de nem a legfontosabb.
Ha meg olyan lányokkal futsz csak össze,akik csak a vastag buxától hajítják hanyatt magukat,akkor rossz helyen keresel.
A pénz nem számít ,ha meg van egy alap jóllét.
Engem kicsit zavarna, ha a pasim full gazdag lenne, de az se lenne jó, ha az én anyagi helyzetemet nem érné el. Szóval nekem az a jó közepes átlag a megfelelő, amikor nincs hiány, de pazarlás sincs! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!