Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányként mindig én kezdeményez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányként mindig én kezdeményezem a szexet?

Figyelt kérdés

Párkapcsolatban élünk, 5 hónapja. Sajnos csak hétvégén szexelünk, mert máskor nem érünk rá. Fiatalok vagyunk.

Nagyon érdekes szitu, mert mikor szexelhetnénk, mindig én kezdeményezek. Barátom sohasem kezdeményez, sőt volt hogy mar elaludt mellettem mikor pár nap után újra találkoztunk és alig vártam, hogy végre szexeljünk. Pedig kíván és nagyon szeret, ezt mondja és én érzem, de a szexben vhogy nem egyezünk, én akár napi 3-szor is szexelnék, nála a max napi 2, és ahhoz is könyörögnöm kell.. Tudom, hogy nem csal meg, ezt teljesen kizárom, tudom mindig merre van mindig hívogat, ír, rajong értem... De a szex valahogy nem megy neki "olyan sűrűn", és engem szexmániásnak tart. Nem is értem, hogy 5 nap kimaradás után hogy mondhat ilyet rám..

Már nagyon rosszul esik és mondtam neki hogy férfiként ő is kezdeményezhetne, de sajnos nem birom kivárni míg alszik 1-2 órát mellettem és ráveszi magát, így én kezdeményezek megint. És nem változik semmi. Pedig a szexet ő is élvezi.

Várjak míg ő kezdeményez? Mondjam el mégegyszer neki hogy változtasson? Attól tartok hogy ezt nem nagyon lehet erőltetni, ha valaki nem akar.. :(

2015. márc. 15. 17:54
 1/2 RRR ***** válasza:

valószínű ő ilyen

el kell fogadnod vagy tönkremegy a kapcsolatotok

a te igényed nem sok,nem vagy szexmániás sőt ez nem is olyan sok

2015. márc. 15. 18:10
 2/2 anonim ***** válasza:
Exem ilyen volt, másfél év után jött ez elő, a kapcsolat elején napi 5x is elkapott. Én dobtam, nem könyörgök senkinek a szexért. Egy normális pasi megteszi anélkül is, hogy kérném. Persze szoktam kezdeményezni, szeretek is, legyezgeti az egom, mikor látom a szemében, hogy beindul tőlem, de ugyanúgy elvárom azt is, hogy a pasi rámmásszon, amikor csak lehetősége van rá.
2015. márc. 15. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!