Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt velem ha nem én tetszem neki?
Egy csomó olyan gesztusa van ami ezek szerint simán félre érthető a srácnál. Például kb. egy hónapja beszélgettünk a barátnőimmel ő oda jött és elkezdett velem beszélgetni meg hülyülni és közben vagy a vállamhoz vagy a nyakamhoz ért hozzá. Na meg a térdemhez szorított az ő lábát amikor leült mellém de ez nem olyan fontos. A másik hogy két hete úgy ment oda köszönés nélkül a barátnőimhez hogy hogyan sikerült a felvételim és hogy felvettek e már. Ezt barátnőim elmondása szerint "aggódóan", izgatottan de tök normálisan kérdezte.Vagy például nagyon figyelmes velem. Két hétig voltam beteg és amikor találkoztunk ez volt az első kérdése hogy meggyógyultam-e. Tudom hogy ezt bárki megteszi de tőle ez figyelmességnek számít mivel néha nagyon zárkózott.Megkérdezi hogy leszállt-e már rólam az egyik idióta gyerek és teljesen egy véleményen vagyunk.
Viszont nem rég a véletlen folyamán kiderült hogy ki tetszik neki. A lány nem szép nagy orra van a szemei olyanok mint a békának és ráadásul annyira lapos mintha még csak 5-es lenne. Mindenkitől akit megkérdeztem hogy milyen jellemileg a lány, valami negatívat mondott.Volt olyan hogy agresszív, anorexiás, csúnya, egoista, nagy szájú, sznob stb stb. Nem értem mit szerethet benne ha ennyi rossz tulajdonsága van. Ráadásul sokszor bámul a fiú és keresi a tekintetem. Akkor meg miért csinálja ezt ha nem tetszem neki?
Nem szórakozik velem az biztos mivel nem akkora nőcsábász. (Amúgy nekem tetszik ő és sejti is.) Mit kéne tennem? Megkérdezni nem fogom mivel azzal tönkre tenném azt amink már van. Vagy lehet nem az a lány tetszik neki? Bárnem hiszen hogy hazudna a haverjának aki történetesen a barátnőm bátyja.
Kissé nyersen fogalmaztál a másik lánnyal kapcsolatban, lehet, hogy csak a féltékenység teszi... Mindenkinek más az ízlése, és ezt el kell fogadni.
Azok alapján amit leírtál (és tényleg nem csak beképzelted a dolgokat) akkor szinte biztos, hogy nem vagy közömbös számára... figyeld a testbeszédét, az sok mindent elárul ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!